Selecteer een pagina

ERVAAR DE GROEI

Heidy Wavemaker

Wie ben ik?
Magie is onderdeel van mijn leven zolang als ik me kan herinneren. Toch heeft het een hele tijd geduurd voordat ik de stap durfde te nemen om de magie te omarmen. Ik ben namelijk een lekkere nuchtere Hollandse meid en ik heb, zoals zo vele, geleerd om vanuit het verstand te leven.

Uiteindelijk was de drang om mijn gevoel te volgen zo sterk dat ik er niet omheen kon. Het was onvermijdelijk dat ik mijn nieuwsgierigheid naar het onverklaarbare moest volgen en dit bracht mij op een sjamanistische pad.

Ik heb geleerd om me heen te kijken en meer één te zijn met de natuur. Me te verbinden met mijn voorouders en het ritme van het leven. De wereld om ons heen geeft het antwoord op levensvragen wanneer je durft te zien, en luistert naar je gevoel.

Inmiddels heb ik ruime ervaring in het luisteren en inzicht geven in wat het hart te vertellen heeft.

 

 

Markt: Heidy WavemakeR

Ik maak verschillende krachtvoorwerpen. Zee Zusters, sjamanen drums en sjamanistische ratels. Ik maak ze op maat door me op jouw energie af te stellen. Jouw (levens)vragen komen als vanzelf boven borrelen. Doordat jij je open stelt, mag ik jouw vragen lezen. Door het proces wat ik doormaak tijdens het maken, kan ik vertalen wat de spirits mij te vertellen hebben. Dit zijn de antwoorden die ik jou kan geven.

 

 

www.heidywavemaker.nl