Frances Aarts

Verhalenverteller Lady Greensleeves

Frances Aarts van Astroadvies geeft tijdens het festival (Do t/m Za) een aantal verschillende worskhops. Daarnaast kun je haar vinden als healer / consult aanbieder met een diversiteit aan healingen en consult methodes. En omdat ze zo lekker veelzijdig is verzorgt ze mogelijk ook nog eens een aantal verhalen voor bij het kampvuur.

De workshops:

"Vertel je verhaal",

"De Dans van Maan, Zon en Aarde"  

&

"Ken je innerlijke kracht"

Workshop: "Vertel je verhaal"

Wie kent dit niet: het luisteren naar, of lezen van een goed verhaal, dat je meeneemt naar een andere wereld, waar helden en heldinnen zijn, monsters te bevechten, avonturen te

beleven, en lessen te leren. Een verhaal is een weergave van het leven zelf. Je kunt er lessen uit leren,herkenning opdoen, een voorbeeld aan nemen. Jeeigen leven is ook zo’n verhaal. Met dit verschil: een verhaal  is een afgerond geheel, maar jouw leven is dat nog niet. Het kan nog alle kanten op, er zijn talloze aflopen mogelijk.

Het vertellen van je eigen verhaal is alsof je je leven in eigen  hand neemt. In deze workshop gaat het niet over je levensverhaal als biografie, maar over het verhaal als metafoor  voor het leven dat je wilt leiden. In jezelf schuilen zoveel aspecten en mogelijkheden. Wanneer je daar aandacht aan geeft kan dat allemaal, op zijn eigen tijd, naar buiten komen. In het licht. In de manifestatie. In de workshop “vertel je verhaal” is er tijd en ruimte om daar meebezig te zijn.

Welk verhaal  is jouw leven op dit moment ? Welke rol vervul jij daar nu in: is het de hoofdrol, de held, de koning, de heks of de  wijze kruidenvrouw ? Goed of kwaad, donker of licht, beide nodig voor het evenwicht. Of ben je misschien de eenvoudige keukenhulp, door niemand opgemerkt, maar die als het er op aan komt precies  het juiste doet op het goede moment.

Ben je tevreden met je rol in jouw levensverhaal op dit moment? En indien niet, wie zou je willen zijn? En wat is er voor nodig, welke plotwending in je verhaal kun je gebruiken om te worden wie je wilt zijn ? Welk monster moet er overwonnen worden, welk duister woud moet je doorkruisen?

Ga de verbinding aan, laathet stromen en ontdek wat je kan zijn, hoe je woorden kan geven aan dat wat er in je leeft, om daarmee een begin te maken aan het verhaal dat je wilt leven. In deze workshop ga je zelf aan de slag met verhalen, met oefeningen om je creativiteit te laten opwellen zodat je vorm kan geven  aan jouw eigen verhaal dat jouw leven is.

Workshop: Donderdag 18.30 - 21.00 uur, Veld 2 / Tent "Eik"

 

Workshop "De Dans van Maan, Zon en Aarde"

In deze workshops gaan we ervaren wat de cyclus van de Maan voor ons kan betekenen, zowel de kleine maan cyclus van vier weken als de grote cyclus van 19 jaar die de Maan,Zon en Aarde samen dansen. Het meest zichtbare licht in het donker is de Maan. In een vast  ritme laat zij ons haar gezichtzien, volop stralend, langzaam  afnemend tot  ze er schijnbaar niet meer is, om dan weer opnieuw  zichtbaar te worden. Iedere vier weken zien wehaaropdoemen en weer verdwijnen, telkens weer, in verschillende verschijningsvormen.

Er is ook een groter ritme, dat ongeveer 19 jaar duurt. In dit samenspel tussen  Aarde , Zon en Maan weerspiegelt zich een symboliek die inzicht geeft in je levensopdracht, via de zgn. Maansknopen. De Maan geeft aan waar  je veilig bent. Raakt je hart en je emoties, schijnt haar licht op het onbewuste. De Zon is je kern, laat je stralen,staat symbool voor je wezen, je talenten, mogelijkheden.

Aarde is de plaats waar we neergezet  zijn en waar  we, met onze voeten op de grond maar ons hoofd tussen de  sterren, vorm kunnen geven aan dat, waartoe Zon en Maan ons inspireren. Onze levensopdracht is onbekend terrein en kan  spannend en angstwekkend zijn, maar ook vreugdevol, omdat daar de mogelijkheden liggen om te groeien in authenticiteit. De Maansknopen staan symbool voor de opdracht  die ons  leven betekenis geeft. Je persoonlijke maanfase geeft (mede) aan hoe je hieraan vorm kunt geven. De vier maanfasen geven iedere keer opnieuw, de gelegenheid om iets nieuws neer te zetten,uit te werken of opnieuw op te starten.

Een afwisselende workshop, met stilte en activiteit,met:geleidemeditatie,  creatieve uiting,uitwisseling, schitterende orakelkaarten en astrologie om je persoonlijke Maansknopen en maanfase te ontdekken.

Workshop: Vrijdag 09.30 - 12.00 uur, Veld 2 / Tent "Uil"

 

Workshop: "Ken je innerlijke kracht"

KEN JE INNERLIJKE KRACHT WORKSHOP, INTUïTIEVE ONTWIKKELING van ARCHETYPEN

Wil je wetenwatjouw innerlijke kracht is, de held in jezelf, de wijze, het speelse kind, de zorger, de magiër. Allemaal aspecten van jezelf die in aanleg aanwezig zijn. Leer ze te herkennen, er mee te werken en ze toe te passen in je eigen leven. Je gevoel volgen, vertrouwen op je eigen intuïtie, het is dé manier om te weten wat  werkelijk belangrijk is om te doen. Kennis is een ander soort weten dan intuïtie. Kennis kan behulpzaam zijn in vorm geven aan wat je wit, maar intuïtie is de bron, de innerlijke raadgever. Wil je leren die bron beter  leren kennen en gebruiken dan is deze workshop iets voor jou ! Met verschillende orakelkaarten gaan we aan de slag  om te ontdekken welke archetypische  aspecten van je zelf  zich willen laten zien, hoe je ze kan herkennen in je dagelijkse leven en hoe je daar uiting aan kan geven. Speels, meditatief en leerzaam, deze workshop en hoe dan ook altijd verrassend, want wie weet wat  er uit jouw onbewuste omhoog wil komen naar het licht. 

Workshop: Zaterdag 09.30 - 12.00 uur, Veld 2 / Tent "Eik"

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden