De "Moeder Aarde Tent": Ilonka Heideveld & Cora van der Eijk

20170810 114812 002

Het Loosterveld van Ilonka Heideveld zal in samenwerking met Cora van der Eijk in de Moeder Aarde Tent geven:

Workshop: "Het lied van.....draken"

Workshop: "Het lied van.....bomen"

Workshop: "Herbronnen"

Ilonka Heideveld, Nederlands sjamanisme. Zijn, jezelf zijn. Je levenspad wandelen in verbondenheid met Moeder Aarde en met Al Wat Leeft, natuur en mens. Voor mij is dat levenspad het pad van de sjamaan. Verbonden zijn met de eigen grond is voor mij de basis. Ik wandel dit pad in eenvoud en zachtheid. Ik neem je graag mee op pad, op zoek naar jezelf, voor healing of voor inzicht in jezelf en je levenspad. Om zo jezelf te herbronnen. Weer te worden wie je werkelijk bent op een manier die bij jou past. Wandel je mee? Wil je meer weten? Kijk dan op www.loosterveld.nl Van hart tot hart, Ilonka Heideveld

Cora van der EijkCora van der Eijk. Voor mijn werk begeleidt ik mensen met een verstandelijke en/of psychiatrische beperking, daarnaast geef ik af en toe les in Meditatie. Mijn aandacht is bij Bewustzijn, en dit verruimen. Mijn pad heeft mij hierin veel gebracht. Iedereen heeft zijn/haar eigen pad, machtig mooi vind ik het als ik kan bijdragen. Een aantal jaren geleden volgde ik de opleiding tot Sjamaan bij Ilonka Heideveld. We hebben vaker samen workshops gegeven en op dit festival hoeden we samen de moeder aarde tent. Op het moment ben ik bezig met lichtwerk. Nog meer bewust-zijn, lichter leven! Ik verzorg de workshops ‘herbronnen’ in de avonden, tot jezelf komen. Licht zal hier zeker een onderdeel van zijn. Wees welkom!

 

Workshop: "Herbronnen"

Je hoofd uit, luisteren naar je ziel om zo gevoed te worden. Wat is voor jou van belang vandaag? Op adem komen, in je kracht gaan staan, je zachtheid ervaren? Wat in jezelf wil je voeden vandaag? Vanuit rust ga je in een trancereis terug naar de bron, terug naar jezelf, om vanuit jezelf heerlijk te gaan festivallen. Doe je mee, zo aan het begin van de dag? Omdat iedere ochtend nieuwe energie met zich meebrengt, wordt er tijdens de workshop zelf gevoeld welk thema je meeneemt in de trancereis. Geen workshop is dus hetzelfde. De workshop duurt ongeveer 1 ½ uur. Wil je nagenieten in de tent? Je bent van harte welkom! Herbronnen wordt gegeven door Ilonka Heideveld

Workshoptijden "Herbronnen" in de Moeder Aarde tent op Veld 2:

Donderdag: 18.30-19.30 uur

Vrijdag: 18.30-19.30 uur

Zaterdag: 18.30-19.30 uur

Zondag: 14.00-15.00 uur

 

Workshop: "Het lied van…"  

…de bomen

Bomen zingen. Het gezang van de bomen kun je horen, in de wind die fluistert door de kruinen. En als je stil wordt hoor je ook de boom zelf. Ze zingt van vruchtbaarheid, van groei, van diep wortelen maar ook van los kunnen laten. Ze zingt van de stormen, die haar takken afgebroken hebben. En hoe ze weer uitgroeit. Ze zingt van schoonheid, van goed zijn zoals je bent. En in haar lied herken je het jouwe, kom je thuis bij jezelf.

En jij? In de stilte in de trancereis luister je naar haar lied, naar wat zij voor jou zingt. Om zo diep geworteld en in je volle schoonheid de nieuwe festivaldag te beginnen.

Omdat iedere ochtend nieuwe energie met zich meebrengt, wordt er tijdens de workshop zelf gevoeld welk thema je meeneemt in de trancereis. Geen enkele workshop is dus hetzelfde.

De workshop duurt ongeveer 1 ½ uur. Wil je nagenieten in de tent? Je bent van harte welkom!

Workshop: Het lied van… wordt gegeven door Ilonka Heideveld

Workshop: "Het lied van..."

…de draken

In het ei hoort het drakenjong zijn moeder zingen. Van geboren worden, van avontuur, van het leven, met de mooie dingen maar ook met de stormen die je onderweg trotseert. Ze zingt van hoe welkom je bent, hoe mooi je bent, vol in je schoonheid, vol in je kracht, vol in je zachtheid, goed zoals je bent.

Draak, hoeder van de aarde, Ouroboros, de cirkel van het leven. Haar lied brengt je thuis bij jezelf.

In de stilte van de trancereis luister je naar het lied van de moederdraak, om bij jezelf thuis te komen. En zo de nieuwe festivaldag te beginnen.

Omdat iedere ochtend nieuwe energie met zich meebrengt, wordt er tijdens de workshop zelf gevoeld welk thema je meeneemt in de trancereis. Geen workshop is dus hetzelfde.

De workshop duurt ongeveer 1 ½ uur. Wil je nagenieten in de tent? Je bent van harte welkom!

Workshop: "Het lied van…" wordt gegeven door Ilonka Heideveld

Workshoptijden: "Het lied van......" in de Moeder Aarde tent op Veld 2:

Donderdag: 14.00-15.30 uur, "…de bomen"

Vrijdag: 9.30-11.00 uur, "…de draak"

Zaterdag: 9.30-11.00 uur, "…de bomen"

Zondag: 9.30-11.00 uur, "…de draak"

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden