Linnet + Dennis & Pieter / Life Heart Brothers

07737264 7dfe 4ed9 9832 f9d6c396ba53Linnet, Pieter & Dennis zijn performers in hart en ziel en komen dan ook met liefde voor de muziek en medemens een aantal prachtige dingen brengen naar het Oak & Owl Festival 2019.

Ze brengen, alleen en / of met zijn allen: "Soundhealing & Zang", "Estatic music, dance dance dance!", "Do Re Mier", "Songs for a new world" / "Concert Linnet".

"Songs for a new world" door Linnet van der Wal, zangeres/ performer. 

www.linnetvanderwal.nl Muzikale begeleiding: life heart brothers

https://m.facebook.com/profile.php?id=2145796422158805&ref=content_filter

Linnet schrijft en zingt al langere tijd eigen nummers in voorstellingen van haarzelf en anderen. Zij werkte onder andere samen met Herman van Veen en Sven Ratzke. Voor Oak en Owl heeft ze een serie eigen liedjes gekozen die reizen langs folk, kleinkunst, mantra's en hymnes. In Nepal noemde haar Tibetaanse leraar haar stem 'Angels voice'. Laat je meenemen door liedjes en klanken over vergankelijkheid, schoonheid en een lichter leven. 

"Concert Linnet", vrijdag 14.00 - 16.30, Veld 2 / Tent "Eik" 

 

"Soundhealing & Zang"

Naast dit concert biedt zij een workshop Vrij zingen en soundhealing aan. Afgelopen jaar was zij voor twee maanden in Nepal en heeft daar een prachtige set therapeutische singingbowls meegenomen en haar certificaat gehaald voor singingbowl, soundhealing teacher. Graag neemt ze je mee onder muzikale begeleiding van de life heart brothers in een reis van helende klank en trilling. Waar ook zeker het plezier van samenzang aan bod zal komen. 

"Soundhealing & Zang", donderdag 14.00 - 16.30, Entreeveld / Tent "Egel"

 

"Estatic music, dance dance dance!" 

Vorig jaar werd het een feestje en schudde de grote tent van het shaken. Ook dit jaar weer mogen de voetjes van de vloer om samen te dansen opgezweept door de muziek  van de life heart brothers. Van zwoele tot funky Sounds . 

Workshop "Ecstatic Dance", zondag 14.00 - 16.30, Veld 1 / Tent "Dragonfly" 

  

"Do Re Mier"

'Do Re Mier' is een theatervoorstelling voor kinderen gemaakt door Linnet van der Wal, vanuit beweging en muziek, met insecten in de hoofdrol. Weet er iemand wat daar bromt en zoemt en fladdert? Laat je verassen door liedjes en spel in een wereld van dag en nacht. 'Do re Mier' gaat over ’t leven, vol humor en ontroering, in een klein maar sterk insectenjasje.  

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=_uJ87ZspqjE

Voorstelling "Do Re Mier", zaterdag 14.00 - 16.30, Veld 6 / Tent "Draak / Kids" 

 

De muzikanten (Dennis & Pieter) en Linnet zijn het hele festival aanwezig. Dus wie weet ontstaan er ook nog spontane dans en muziek ontmoetingen! 

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden