Chanté Peta

inspiratie chantepeta 1 390x585Voel je welkom in de gemengde zweethutten gegeven door het team van Chanté Peta.De ceremonie zal in de energie van het element van die dag worden gehouden.  

Deelname aan de gemengde zweethut op vrijdag in de energie van het element vuur gaat over transformatie en het leven van je Chanté Peta, je passie. 

Deelname aan de familiehut op zaterdag gaat over de speelsheid van het water. De vele vormen die water kan aannemen en zo kan meebewegen in dat wat er is. Speciaal aandacht wordt gegeven aan de kinderen die meedoen aan deze hut, met uitleg over het ritueel.

Deelname aan de gemengde hut opzondag staat in teken van het element aarde. Samen zakken we in Moeder Aarde om daar haar bedding en heling te mogen ervaren. 

Bij het volgen van een zweethut ceremonie ben je even tussen de tijd en de ruimte. In deze tussenwereld zijn de sluiers naar Spirit dun en heb je de mogelijkheid inzichten en advies te vragen en om jouw oude patronen, beperkende overtuigingen en gedachten te laten sterven.  Je laat het oude achter in de hut, waar ze terug worden geven aan Moeder Aarde en bij het terugkeren voel je jezelf als het ware herboren.

De ceremonie zal op de traditionele wijze worden uitgevoerd zoals de Lakota's dit al eeuwen doen. In de ceremonie vertegenwoordigt het vuur de mannelijke energie en de zweethut staat voor de baarmoeder van Moeder Aarde. Door de stenen te verhitten in het vuur en deze binnen te brengen in de zweethut, worden het mannelijke en vrouwelijke verenigd en ontstaat er nieuwe levensenergie. 

De stenen vertegenwoordigen onze voorouders met al hun kennis en wijsheid. De kruiden die worden geofferd op de stenen zorgen voor een andere staat van bewustzijn waardoor het contact met je onderbewustzijn en de Spirits wordt vergroot. Na 4 rondes waarbij iedere windrichting wordt aangeroepen, kruipen we weer de hut uit om met nieuwe inzichten en als herboren het rode pad van het leven te kunnen vervolgen. 

De stenenceremonie zal rond 06.00 uur starten. Fijn als je jouw aanwezigheid en energie hierbij al zou willen toevoegen. Rond 08.00 uur zullen de stenen warm zijn en gaan we de hut in. Wees tijdig aanwezig, want de stenen bepalen zelf wanneer het tijd is om de hut in te gaan.

Verzoek: zorg dat je uiterlijk 07.30 uur aanwezig bent! 

Even praktisch:

- Een zweethut ervaar je op een lege maag, dus gebruik geen ontbijt voorafgaand aan de hut. 

- Zorg dat je voldoende water drinkt in voorbereiding op de zweethut. 

- In de hut nemen we een handdoek of omslagdoek mee om op te zitten.

- Zorg dat je tijdig een ticket koopt op de website of bij de entree. Vol = Vol

Chanté Peta is zo'n twee jaar geleden ontstaan vanuit een verlangen om door middel van samenwerking, door met elkaar te verbinden, samen te werken en elkaar te laten groeien een krachtige veld te laten ontstaan, waarin draagkracht voor een liefdevollere samenleven wordt gevormd.

Meer over ons en onze activiteiten kan je lezen op www.chantepeta.com.

Mitakuye Oyasin

Chanté Peta team

Bertus, Jolanda, Pavan en Marjolein

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden