Nuttah Nakota / Krachtcirkel Schoonoord

fable en fantasy StandNuttah Nakota komt diverse zaken brengen tijdens Oak & Owl Festival. Zo kun je bij Krachtcirkel Schoonoord op het entreeveld diverse producten kopen, kun je iets creatiefs bij haar doen of een workshop volgen. Ze biedt de volgende workshops aan: "Elfenstokje maken",

"Sjamanen Drum Trance Reis",

"Drumstok maken" &

"Wichelroede lopen"

 

"Elfenstokje maken" (aanrader om samen met je kids te doen)

Na het luisteren van een prachtig verhaal gaan we een elfenstokje maken, met belletjes, kleurige lintjes en veertjes. Met het zachtjes rinkelen van jouw elfenstokje heb je toegang tot de elfenwereld. Oak & Owl betaalt de materiaalkosten tijdens de workshop voor de kinderen. Bijdrage voor de 18+ jongeren = € 2,00. 

"Elfenstokje maken", donderdag 14.00 uur, Veld 6 / Tent "Draak / Kids"

 

"Sjamanen Drum Trance Reis"

De Sjamanen Drum is veel meer dan alleen een muziek instrument. Tijdens een intensieve trance-reis begeleid ik jou, om de verbinding met jouw Drum te maken of te versterken. Je ontmoet de Sjamaan in jou, er ontstaat een verstrengeling van energie en verbinding. Bij Vuur mag je jouw Drum een initiatie met de naam geven. Deze workshop is voor hoed(st)ers van een Drum, als ook voor mensen die de roep van Drum voelen en deze willen gaan bouwen.

 

"Wichelroede lopen"

Je leert de basisprincipe van wichelroede lopen. We gaan ontdekken hoe de leylijnen lopen en we gaan op zoek naar ondergrondse waterstromingen. Daarnaast gaan we de Electro smog van je telefoon uitwichelen. Je hebt voor deze workshop een wichelroede nodig. Deze zijn te koop voor € 10,00.

 

"Drumstok maken"

Wil je voor jouw Drum een nieuwe Drumstok maken, ik heb allerlei materialen bij me. Kom naar de tent van Krachtcirkel Schoonoord. Bijdrage € 10,00.

Nuttah Nakota, Medium- en TranceHealing Therapeut

www.krachtcirkelschoonoord.nl

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden