Jolanda Sieders & Anita Groenendijk

workshop OakOwl kleinerJolanda Sieders en Anita Groenendijk van Bron Q geven de workshop:

'Ouroboros in het Labyrint - terugkomen bij jezelf'.

In deze workshop loop je het labyrint aan de hand van een kaart uit de set (zelf)reflectiekaarten. Een bijzondere vorm van reflecteren en lichaamswerk. 

Het labyrint gaat over de weg naar binnen, over het slingerende pad naar het binnenste van jezelf, daar vindt de ontmoeting met jezelf plaats. Je bijt als het ware jezelf in je staart… ;) We beginnen de workshop met een introductie en een meditatie zodat we ons voorbereiden op de Labyrintloop. Daarna trek je een kaart uit de set (zelf)reflectiekaarten; deze hebben thema's zoals Overvloed, Angst, Vertrouwen, Passie en Zelf-liefde. Het trekken van een kaart helpt je met je focus op de weg naar binnen, doordat de kaarten vragen stellen (en geen antwoorden geven) die je helpen jouw eigen wijsheid te vinden.

Als je het Labyrint uit komt, kun je een talisman voor jouw Eigen Wijsheid maken met natuurlijk materialen. Daarna is er een deelronde.

Maximaal 15 deelnemers.

Anita Groenendijk en Jolanda Sieders begeleiden de workshop. Ze kennen elkaar ruim 27 jaar en zijn na meanderende levenspaden in oktober vorig jaar gestart met Bron Q. Bron Q staat voor de mystieke bron in onszelf en biedt activiteiten die kunnen ondersteunen bij het weer verbinden met de Bron in jezelf. Anita is Labyrintwerker en Jolanda heeft de (zelf)reflectiekaarten ontwikkeld; in deze workshop komen beide werkvormen prachtig bij elkaar.

De workshop: 'Ouroboros in het Labyrint - terugkomen bij jezelf'.

wordt gegeven op veld 2 tussen de bomen, naast de Moeder Aarde tent.

Donderdag of Vrijdag om 14.00 uur

Zaterdag om 21.00 uur

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden