Renee Eek

16195869 125056651338504 3634606008568001226 nMijn hart ligt bij duurzaamheid in sociale, aardse én economische zin!   … óm ons heen én in ons. Voor een prettig leven is de gezondheid van ons “innerlijk landschap” van belang. Graag draag ik bij aan een positieve ontwikkeling van mensen, omgeving en aarde. 

Ik ben een levendig mens, aardig slim, kritische blik - opbouwend gericht, vindingrijk, interesse in mensen, vriendelijk. Mijn makkes zijn ‘soms te vurig, te snel / te veel’; soms te vasthoudend of geremd.

Verder hou ik van de Aarde en de Hemel, van spelen en diepgang, van onderzoeken en aannemen. Hou ik van mensen en van onze processen vandaar dat Astrologie en opstellingen me al jaren boeit. Geleidelijk wordt ik wijzer en lichter. Met plezier en wijsheid begeleid ik mensen op weg naar (meer van) hun eigen innerlijke wijsheid. Ervaringsdeskundig door eigen innerlijke processen. Mijn werkwijze is ervaringsgericht, speels en praktisch. Mijn doel is vrijer stromende levensenergie, het vergroten van zelfkennis, -acceptatie en -regie. Mijn middelen zijn de astrologische gereedschappen, opstellingen, diverse werkvormen en mijn eigen persoon. 

Renée Eek

Tienhoven, bij Utrecht / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / https://www.facebook.com/renee.eek.9 

 

Workshop: “In mijn Element”  -  Astrologie m.b.v. Opstellingen 

Workshop:  Jouw Sterrenbeeld in ontmoeting met anderen      

Je sterrenbeeld is je “Zonneteken”. In deze workshop onderzoeken we hoe het gáát met onze Zonnekracht. En hoe je Zon reageert op anderen met hun Zonnekracht.

Het leuke van Astrologie-opstellingen is dat je níets hoeft te weten van Astrologie om toch contact te maken met haar werkzame krachten in jezelf, zoals vandaag de Zon. De vier Elementen van de Astrologie geven karakter aan onze Zon en de andere planeten.

Hóé geeft jouw Zon licht aan alle eigenschappen, behoeften en drijfveren in ons? Hóe straalt die naar buiten? Je Zon kun je zien als de goede koning(in) in je – een centrale regisserende kracht. 

Hoe gáát het met je Zon? Is die “in haar/zijn element”?

Deze astro-opstellingen workshop bied je kans contact te maken met je Zon en de Elementen in jezelf. Dat ervaren helpt begrijpen hoe het gaat met deze innerlijke krachten.

 

 

Zon en Element in dynamiek met anderen.

én ……. hoe gaat het met jouw Zon als ze andere Zonnen en Elementen ontmoet? Welk Element versterkt ons, welke verzacht ons? Welke wind brengt ons van ons stuk, welke brengt vruchtbaarheid? Bereidheid tot experimenteren, ‘n beetje aanvoelen, ‘n snufje durf, geven de Elementen kans om je te raken. We gaan vooral ervarend aan de gang na een mondelinge inleiding.

 

Workshop "In mijn element", donderdag 14.00 -16.30 uur, Veld 2 / Tent "Draak"

 

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden