- Wilrieke Sophia

30656507 10155620672573517 999215212177391616 nWilrieke Sophia is facilitator van workshops op het breedste spectrum van intimiteit. Zo was zij de eerste die Knuffelworkshops naar Nederland bracht, en geeft ze naast docententraining voor Knuffelworkshops Nederland en België, en Cuddle Workshops International ook nationaal en internationaal Tantra-workshops, Kinky Tantra en intimiteitscoaching. Daarnaast is ze schrijfster en blogger over thema's als intimiteit, (non-monogame) relaties, seksualiteit en persoonlijke groei. Wilrieke is moeder van drie dochters.

Meer informatie: www.exploringdeeper.com en www.knuffelworkshops.nl

Workshop: "Tantra met Jezelf"

Het beeld dat we van Tantra kennen is vaak seksueel en met een partner. Maar tantra is veel meer dan dat. Voor mij betekent Tantra: aanwezig zijn met álles wat er is op élk moment. In deze workshop maken we een diepe verbinding met onszelf vanuit nieuwsgierigheid. Wat voel je? Wie ben je eigenlijk? Via adem, aanraken en beweging maken we diep contact met onszelf, waarbij we soms de ander gebruiken als spiegel om onszelf beter te leren kennen. We eindigen met een oefening waarbij we aanraken voor ons eigen plezier.

 

Workshop: "Tantrisch Puja Ritueel"

Een Puja is een Tantrisch Ritueel met een binnen- en buitencirkel, waarbij er steeds een nieuwe ontmoeting is. Met degene tegenover je, en via degene tegenover je dieper jezelf in. Ontdek waar je liefde tegenhoudt, welke deuren om je hart je nog verder kunt openen en voel je gedragen in een warm bad van liefde. Deze Puja is geschikt voor iedereen en gericht op hartsverbinding. We starten met oefeningen om in je lijf te landen en eindigen in zachte verbinding.

 

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden