Ellen Alten

lage resolutie 3654 e1509455969386 444x666Ellen Alten / Avita Healing biedt naast consulten ook de volgende workshops aan: 

"klankmeditatie" 

&

"Vreugde in de opvoeding"

 

Workshop: "Klankmeditatie"

De klankmeditatie begint met een geleide visualisatie. Die nodigt je uit de ontspanning en stilte in jezelf te ervaren. In de diepe ontspanning ontvang je vervolgens een klankbad. Daarvoor wordt op intuïtieve wijze gebruik gemaakt van stem en subtiele klankinstrumenten als oceandrum en windgong. Een deel van de klanken zal speciaal op jou afgestemd zijn (daarom is het fijn om met een intieme groep van maximaal 12 mensen te zijn). Tot slot kunnen de klanken in een stilte-meditatie bij je doorwerken.

Workshop: "Vreugde in de opvoeding"

Een workshop om je te inspireren in je ouderschap! Het zal gaan over opvoeden in vertrouwen en verbinding, over het begeleiden van je kind zonder het te straffen of belonen, over ruimte voor ieders behoeften, over samenwerking in het gezin èn over het verminderen van strijd en vergroten van plezier. Graag besteed ik in de workshop aandacht aan de vragen die bij jou leven over je ouderschap.

Kom jij een workshop bij mij ervaren? Tot snel bij het Oak & Owl Festival:

Ellen Alten, 06-19293308, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.avitahealing.nl

 

Workshop: "Klankmeditatie" 

Vrijdagavond van 18.30 - 21.00 uur op Vuurkuilveld / Tent "Kat"

(Wel even iets meenemen om op te zitten / liggen s.v.p.)

 

Workshop: "Vreugde in de opvoeding"

Zaterdagavond van 18.30 - 21.00 uur op Vuurkuilveld / Tent "Kat"

(Wel even iets meenemen om op te zitten / liggen s.v.p.)

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden