Marcia Sanders / School of Shakti

MarciaGoddess mMarcia & Friends verzorgen de workshop: "Tantric Dance", 

voor mannen & vrouwen op vrijdag- middag van 14.00 - 17.00 uur op Veld 1: Tent "Dragonfly"

Tijdens deze dansworkshop gaan we spelen met polariteiten. Tantric Dance is een contactdans. Je leert met mannelijke energie te dansen; hoe je de dans leidt. Krachtig en teder tegelijkertijd. Vertrouwen winnen en het gebruiken van de muziek om je danspartner in overgave te begeleiden. Je danst altijd met 2 personen waarbij de een zich verbindt met de mannelijke energie en de ander met de vrouwelijke energie. Met een blindoek op ontdek je hoe te dansen met vrouwelijke energie. De schoonheid in beweging, het genieten, het afstemmen en volgen van de sturing in je eigen kracht.

Dansend reis je deze workshop door, met onderweg liefdevolle ontmoetingen. 

De Tantric Dance gaat niet om hoe goed je kunt dansen, maar om de verbinding en het samenspel in het moment. Een ontdekkingstocht waarin de een leidt en de ander geblinddoekt volgt.

De achtergrond komt uit het Hindoestische Tantra waarbij er in de dualiteit gespeeld wordt met mannelijke- en vrouwelijke energie.

Workshop "Tantric Dance": Vrijdagmiddag 14.00 - 17.00, op Veld 1 / Tent "Dragonfly"

Marcia Sanders is Founder van Tantric Dance, Art of Loving en School of Shakti. Haar roots begeven zich in Tantra en Yoga. Haar passie is het laten ontwaken van vrouwelijke seksualiteit in bewustzijn en authenticiteit, in elke vrouw.

Samen met Rakesh heeft ze Tantric Dance opgericht in 2007 en deze vorm van dans is sindsdien in heel Nederland te volgen. Het is een dans waarbij we de polariteiten kunnen vieren tussen mannelijke- en vrouwelijke energie. Oftewel het spel van de dualiteit.

-- 

Marcia Sanders

www.School of Shakti.org

 

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden