- Theun Smulders

20604227 1767484633280958 8180167010610870000 nTheun Smulders geeft de workshop: "Moksha Massages"

"Moksha!" betekend zoiets als:

'je ziet het' of 'je bent er'.

Vrij vertaald uit het Sanskriet staat het voor: emancipatie, los maken van verstrengelingen, vrijheid, los van de herhalingen in dit leven en uiteindelijk los van de herhaling van leven en dood. 

Moksha Massages biedt een groene vorm van Tantra gericht op het openen van het hart onder alle omstandigheden en gericht op het herstel van je de verbinding met de natuur.

Moksha massages leert je een zachte, subtiele weg naar het openen van je bewustzijn en je Kundalini. Door middel van het activeren van de seksuele energie in de onderrug en deze energie te verspreiden door het lichaam, zodat er een beroep wordt gedaan op het zelf-helend vermogen.

Tijdens de workshops vind er geen contact met het geslacht plaats. De mensen die de massage mogen ontvangen zijn wel naakt. De masseur is in ondergoed gekleed. Er is veel tijd en ruimte voor uitleg en we beginnen de workshop met een meditatie. Daarna vormen zich koppels. Men wordt verzocht de aandacht bij je (massage) partner te houden, zodat er voor iedereen een bepaalde mate van discretie gewaarborgd blijft. Men wordt verzocht alles wat binnen de workshop gedeeld wordt daar te laten en niet over elkaar te praten. Je bent vrij om te spreken over wat er in de workshop is gebeurt en hoe het voor jou is geweest, maar spreek liever niet over de ander.

http://www.mokshamassages.nl

"Moksha Massage": donderdagavond om 18.30 uur, Veld 6 / Tent "Kat"

"Moksha Massage": zaterdagavond om 18.30 uur, Veld 6 / Tent "Kat"

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden