Workshops

De spirituele voeding van het Green Spirits Festival. We zijn trots op het aanbod en de diversiteit. Veel plezier met de voorpret.

Hieronder alle workshopgevers op alfabetische volgorde op een rijtje.

- Anton Glas

foto anton frontWorkshop: "Aura Chakra healing techniek / Shumann resonatie"

Deze workshop wordt gegeven door Anton Glas bekend van TVNR Radio.

Hij zal de deelnemers in deze actieve workshop een aura chakra healing techniek aanleren waar je geen hogere wiskunde voor nodig hebt.

Simpelheid is de key! Eenmaal aangeleerd zul je er de rest van je leven profijt van hebben omdat die op elk moment toepasbaar is. 

Verder zal Anton de deelnemers mee nemen in de Shumann Resonatie oftewel de hartslag van de aarde.

Lees meer...

- Ellen Alten

lage resolutie 3654 e1509455969386 444x666Ellen Alten / Avita Healing biedt naast consulten ook de workshops "klankmeditatie" & "Vreugde in de opvoeding" aan. 

Workshop: "Klankmeditatie"

De klankmeditatie begint met een geleide visualisatie. Die nodigt je uit de ontspanning en stilte in jezelf te ervaren. In de diepe ontspanning ontvang je vervolgens een klankbad. Daarvoor wordt op intuïtieve wijze gebruik gemaakt van stem en subtiele klankinstrumenten als oceandrum en windgong. Een deel van de klanken zal speciaal op jou afgestemd zijn (daarom is het fijn om met een intieme groep van maximaal 12 mensen te zijn). Tot slot kunnen de klanken in een stilte-meditatie bij je doorwerken.

Lees meer...

- Lyke Bagaya

Lyke Bd 3 jaar later

De workshops worden gegeven door Lyke Bagaya van 

Het Elfde Huis, Centrum voor Persoonlijke & Spirituele Ontwikkeling en Semangat, Praktijk voor Psycho Spirituele Therapie.

Lyke voert al 18 jaar praktijk als Psycho Analytisch Hypnotherapeut. Zij is daarbij EMDR Therapeut, Psycho Oncologisch Therapeut, Therapeut Familie-Opstellingen, Droomwerker en zij beoefent Energetische Geneeskunde.

Lees meer...

- Mark & Eve / Oerakel

Oerakel

Wij zijn Mark Bresser en Eve Oevering uit Rotterdam en met Oerakel geven we creatieve workshops die zelf bekrachtiging en creativiteit stimuleren.

Lees meer...

- Peter "Skip" Raadsen

Peter 2016Ik heet Peter Raadsen, geboren op 28 februari 1960 in Best.

Van jongs af aan maak ik muziek. Vanaf mijn zevende op de piano, vanaf een jaar of zestien ook op gitaar. Zingen doe ik al mijn hele leven. Na twee jaar in Australië te zijn geweest, kwam ik op mijn dertiende in Zoetermeer te wonen en speelde in schoolbandjes. Vanwege mijn Engelse talen-knobbel moest ik de liedjes maar gaan schrijven. Sindsdien heb ik ruim 300 liedjes geschreven en treed ik regelmatig op als soloartiest en met mijn band "Rough Outline". 

Lees meer...

- Unieke Verbinding / Maryam & Peter

Peter Maryam foto2Over Peter, Maryam en de knuffelcrew van Unieke Verbinding:

Na 25 jaar voor verschillende doelgroepen seksuele voorlichting te hebben gegeven, zijn Peter en Maryam in 2016 gestart met Unieke Verbinding.

Met jarenlange ervaring in het werken in de GGZ, medische dienstverlening en als ondernemers hebben ze prachtige workshops gemaakt voor het Oak & Owl Festival.

Samen zijn ze 31 jaar op reis en hun visie op verbinden leven ze in praktijk als voorbeeld.

Met hun Knuffel-crew realiseren ze een prachtig programma voor het Oak en Owl Festival. 

Lees meer...

Adrian Rooke

Adrian RookeAdrian Rooke (OBOD Druid & Pagan) uit Bristol (UK) komt weer bijzondere workshops geven.

Let op! Deze workshops zijn in het Engels!

He will give at least the following workshops:

"Kids: Wooden Disk decorating"

"Wandcarving"

 

Workshops:

"Kids: Wooden Disk Decorating"

Together with the kids he will decorate wooden disks, with a woodburner, knives, paints and other available materials. Lydia Waterreus will translate during the workshop!

 

Lees meer...

Charissa Schipper & Firekeepers

VuurloopCharissa Schipper is zeer veelzijdig. Ze is mede-organisator van het festival en verzorgt voor het festival de Vuurloop.

Vuurloop: Op vrijdagavond is de Phoenix Vuurloop (met Arrow Breaking). 

Gegeven door Charissa Schipper + Firekeepers. Zij is gecertificeerd voor het geven van vuurloop en pijlbreken.

Wil je meedoen dan wordt een bijdrage gevraagd van € 20,00. Een Vuurloop Ticket kun je binnenkort kopen via de ticketshop.

Aanmelden tijdens het festival kan ook, maar er is slechts een beperkt aantal plaatsen. Dus better safe then sorry ...

Lees meer...

Jan Maarten Fernig

New Music FriendsMuziekinstrumenten leiden af van waar muziek maken eigenlijk om gaat. Want eerst moet je een instrument redelijk beheersen. Maar onze handen, daar kunnen we al heel wat mee. Daarom gaan we echte muziek maken met onze eigen handklap. Saai? Kom dan eerst maar eens meedoen en ontdek het zelf!

Jan Maarten Fernig heeft veel ervaring als uitvoerend muzikant en workshop docent. Hij voert je in korte tijd naar de essentie van muziek beleven toe. Niet door het je te laten horen of zien, maar door het je zelf te laten doen. Als uitvoerend muzikant onderzoekt hij actief nieuwe muzikale wegen, beluister een voorbeeld.

Lieke Winkler Prins / "Sacred Dance"

Lieke Winkler PrinsDansen brengt beweging in wat er innerlijk in ons leeft en geeft contact met ons diepste zijn.

Sacred Dance bestaat uit eenvoudige, beschreven dansen die op allerlei soorten muziek worden gedanst. Muziek van klassiek tot eigentijds, folklore, gipsy, religieus en pop.

Lees meer...

Lies Beijerinck / "Mother of the Didge"

12509560 10153366708453963 5608504505295806697 nLies Beijerinck is een zeer bekwaam didgeridoo speelster die over de hele wereld workshops en optredens verzorgt.

Wederom is ze erbij om er een feestje van te maken en jij kan leren hoe ze dat doet met de didgeridoo. 

Wil je de didgeridoo leren bespelen of je vaardigheden verbeteren? Kom dan naar deze workshop van Lies Beijerinck. Ze neemt een aantal oefen didges mee, maar je bent vrij om je eigen exemplaar mee te nemen.

Marianne Helmich & Marc Venmans

19511320 1418806591547478 1426942758640293659 nPraktijk Menla

Marc Venmans en Marianne Helmich vormen samen Praktijk Menla. Zij werken met etherische oliën om mensen in balans te brengen. 

Workshop I: "Emotionele detox met etherische oliën"

Tijdens deze workshop wordt uitleg gegeven over het gebruik van etherische oliën in het algemeen en over emotioneel detoxen met behulp van etherische oliën in het bijzonder.

Tevens kun je de oliën ruiken en proeven.

Workshop op zaterdag van 09.30 - 12.00 uur op Veld 1 / Tent "Egel"

Lees meer...

Marjon van Opijnen

1708 Marjon

Marjon van Opijnen werkt met ons lichaam als de fysieke expressie van onze emoties, gedachten, en ook van onze essentie en bron van inspiratie en creativiteit. Ons lichaam is ons vehicle om te doen wat we te doen hebben en het is ook een enorme bron van wijsheid, het is altijd in het moment en ongecensureerd in wat het laat zien. Lichaamswerk, beweging en dans zijn voor haar een belangrijke ingang om de spontane, intuïtieve bewegingen van ons lijf tot expressie te laten komen, precies zoals het zich laat zien in het moment. Tijdens het festival geeft zij diverse dans- en ademworkshops. 

Lees meer...

Rene Paes

49203463 131063344501905 3414668007283097600 nWelkom in de wonderwereld van de mondharp

Rene Paes van Oermuziek is er weer bij met zijn magische mondharpen.

Tijdens deze festivaleditie samen met mondharpspeler Klaas Mons.

De mondharp is een oeroud muziekinstrument met meer dan 1000 verschillende namen en komt wereldwijd voor. Het instrument heeft bijzondere eigenschappen,

Lees meer...

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden