imagesHet Kids Team verzorgt diverse workshops, zorgt voor toezicht op het kids veld, helpt bij creatieve workshops en doet nog veel meer. Jullie gaan het vanzelf ontdekken.

Op Oak & Owl: Festsival voor Green Spirits is een groot kinder familieveld dit jaar. Een veilige én uitdagende plek waar kinderen, jongeren en het hele gezin samen op ontdekkingstocht kunnen gaan.

Tijdens de workshop rondes is er altijd iemand aanwezig die voor de sfeer en de veiligheid van het veld zorgt. Er is een chill out plek voor jongeren en een knuffelhoek voor de kleintjes.  Daarnaast worden er korte workshops van een uur aangeboden voor kinderen, jongeren en / of voor het hele gezin. Te denken valt aan toverstaffen van hout snijden, katapults maken, samen muziek maken, hutten bouwen, glijden van een zeephelling en een reflectortocht in het donker. Kom jij ook mee spelen?

Voor sommige workshops hebben we nog geen workshopgever gevonden en die specifieke workshops staan dan ook hieronder:

"Verbindingsactiviteit"

Op donderdagmorgen 09 augustus om 09.00 ontmoeten wij graag alle kinderen en hun ouders op het kids veld. We maken graag kennis en willen jullie laten verbinden met elkaar en het festival. We zullen wat afspraken maken zodat alles voor ouders, kids en organisatie duidelijk is. Uiteraard doen we dit op een kindvriendelijke wijze. Mocht je kind er op donderdagmorgen nog niet bij zijn, dan vangen we jullie graag op een ander tijdstip op. Even komen voorstellen stellen we zeer op prijs.

"Speurtocht"

Wat is er op het terrein te vinden, wat zit er in de bosjes, wie doet wat, waar moet ik heen voor een pleister? Al dit soort vragen en heel veel leuks kom je tegen tijdens onze speurtocht, over / op / om het terrein op donderdagmorgen 09 augustus, gelijk na de verbindingsactiviteit. Ook leuk voor ouders om mee te doen trouwens en je leert er ook nog iets van! Aanvang: 09.30 uur

"Drummen met Oerakel"

Na de speurtocht op donderdagmorgen 09 augustus, om 10.45 uur, komen we samen op veld 1 om nog even een half uur te drummen als malle schobbe-jakjes, pittige godinnen, binkies, stoere meiden, wilde jongedames en pittige jongemannen. Met ons getrommel gaan we de volwassenen bijeen lokken voor de begin ceremonie.

"Hut Bouwen"

Onder de stoere leiding van Yves van Opslagh gaan we een fijne hut bouwen die we het hele festival kunnen gebruiken. Heb jij thuis nog iets leuks voor in de hut, neem het dan mee, net zoals wat touw en misschien zelfs wel een hamer en wat spijkers. We zien wel hoe Yves de hut met jullie gaat bouwen, maar bijzonder gaat het vast en zeker worden. Doe jij ook mee op donderdagmiddag 09 augustus van 14.00 - 16.30 uur bij Tent "Kids"?

 

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden