Maryam & Peter / Unieke Verbinding

13512084 1786141704955687 2737165855523773512 nWe zijn super blij dat we een prachtige Unieke Verbinding kunnen leggen met het Oak & Owl: Green Spirits Festival voor het geven van prachtige consulten / prive sessies.

Onze intentie tijdens het festival

Een vertrouwde en veilige unieke verbinding aangaan.

Onder genot van een kop thee en vast wel iets lekkers, prachtige unieke verbindingen aangaan, die elkaar respectvol stimuleren zonder taboes in persoonlijk en intieme groei. Verken in een veilige omgeving je grenzen, en begrijp wat er met je gebeurd, bij het aangaan van verschillende verbindingen.

Afspraken individuele sessies

Uw en onze veiligheid.

Bij de aanvang van de sessie nemen we eerst even tijd om elkaars wensen en grenzen te verkennen. We maken afspraken hoe we communiceren over wat u wilt en niet wilt en hoe we bewaken dat we veilig blijven tijdens de gehele sessie.

Aanbod:

Individuele Knuffelsessie, per half uur, in de heiligeruimte van onze tempel, met een van onze tempel-dienaars. Laat liefde, warmte en genegenheid stromen. En ontvang heerlijke energie

Individuele vier handen massage 

Per half uur, in de heilige ruimte van onze tempel, De liefde en warmte en genegenheid laten stromen. Raak heerlijk ontspannen en durf te genieten, van warme aanrakingen. € 15,00 per half uur.

Verbindingsessie voor stellen

Een maatwerk oefening voor stellen, waarbij liefde, warmte, en genegenheid stromen, tussen jullie beiden. Raak samen heerlijk ontspannen en durf te genieten, van warme aanrakingen. Geschikt voor elke relatievorm. Uw doneert wat het u waard was.

Individuele gesprekken.

Verbinding met jezelf maakt verbinding met anderen mogelijk. Mooie gesprekken over de hindernissen van verbindingen, of over de ruimte om elkaar te stimuleren verder te groeien in leven.

Wat was het u waard ?

Uw vrijwillige donatie is vrijblijvend maar niet onbelangrijk.

Natuurlijk maken we van unieke verbinding kosten om dit festival met u mogelijk te maken. Naast de standplaats, en de koppen thee, en het vuur, en massage olie, Toch rekenen we meestal geen vast bedrag per sessie of workshop.

U bent vrij om uw donatie te doen in een van onze potten.

Niets staat ons in de weg om toch de Unieke Verbinding aan te gaan.

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden