Lieke Winkler Prins / Het Helende Ritme

Lieke Winkler Prins Green Spirits 2017Lieke Winkler Prins van Het Helende Ritme komt consulten / healings geven op basis van: Reconnective Healing & Reconnection.

Reconnective Healing is een krachtige manier om lichaam en geest te helen, het lichaam in evenwicht te brengen en een gezondere, bewustere en meer ontspannen levensstijl te creëren.

Reconnective Healing hersteld de balans van lichaam en geest, activeert het herstellend vermogen van het lichaam, zodat ongemakken kunnen veranderen en zet veranderingsprocessen in gang.

Ik voel waar jouw energie weer verbonden mag worden met de energie in het universum.

Na een sessie zal je je heerlijk ontspannen voelen, alsof je een ontspannende massage kreeg. Ik noem het wel een energetische massage. Ook je slaap zal beter en dieper kunnen worden.

Veel mensen ervaren na een sessie dat zij op een andere manier in het leven staan, gebeurtenissen beleven, naar iets kijken, anders doen, zeggen dat het een levenveranderende ervaring was.

Reconnective Healing helpt je te openen, zodat nieuwe inzichten en ervaringen dieper binnenkomen en integreren. Hierdoor kunnen workshops een diepere beleving geven.

Als je:

  • je lichamelijk niet goed/prettig voelt
  • ergens last van hebt
  • op zoek ben naar balans, heling
  • je onzeker voelt
  • een mooie ervaring wilt
  • hooggevoelig bent

Elke sessie Reconnective Healing ervaar ik als heel bijzonder. Zien wat er bij iemand gebeurt, wat deze persoon ervaart en beleeft tijdens een sessie. Terug horen wat hierna bij de ontvanger verandert is, geeft mij, als gever, ontroering en een groot gevoel van dankbaarheid dit te mogen doen. Mijn eerste kennismaking met Reconnective Healing was tijdens de eerste dag van een festival. Hierna had elke workshop, elke sessie een grotere impact dan voorheen. Een enorm veranderingsproces was in gang gezet.

Een sessie van 30 minuten kost € 20,00.

Daarnaast verzorg ik ook de workshop "Sacred Dance" met het thema "Aarde" op zondag van 09.30 - 12.00 uur in Tent "Dragonfly" op Veld 1!

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden