Carina van Dommelen

imageCarina van dommelen is 37 jaar en woont in Bussum samen met haar vriend. Ze heeft net de 4 jarige hbo opleiding in Voetreflexologie afgerond , en is nu dus voetreflextherapeut.

Wat ze zelf te zeggen heeft: Hallo allemaal, ik ben net voor mezelf begonnen. Ik huur een ruimte in Bussum en Breukelen om te behandelen, en werk hiernaast nog voor een werkgever .

Waarom ben ik de opleiding "Voetreflexologie" gaan doen?

Omdat ik in 2014 in een heftige burn- out terecht kwam, na nooit te hebben gevoeld wat mijn grenzen waren . Ik wist voor die tijd al dat ik iets wilde doen om anderen te helpen maar wist nooit wat ik moest gaan doen. En aan het einde van mijn burn out kwam ik deze opleiding diverse keren tegen en dacht ik, dit ga dit doen en het voelde goed, en gaande weg voelde ik dat dit mijn pad was en dat ik het juiste was ingeslagen, het is zo fijn om mensen te helpen .

Bij Voetreflexologie ligt er meestal een dieper gewortelde emotie achter een lichamelijke klacht die helemaal bevroren is en samen met de cliënt probeer je deze te laten smelten, loslaten, op te lossen, dit door bepaalde druk punten en massage technieken en een stappenplan te gebruiken, pakken we de kern aan .

Diverse klachten die ik kan behandelen zijn: overgangs klachten, spastische darm klachten, burn-out klachten, rug/schouder klachten, fibromyalgie, lymfedrainage, migraine, slaapproblemen en nog veel meer.

Kosten:

30 min €20,-

60 min €40,- ( normaal ligt het tarief op €50,- per uur ). 

Bij 30 min wil mensen laten ervaren is het wat Voetreflex massage nou eigenlijk en om ze even te laten ontspannen. Voor 60 min kan ik een hele behandeling geven en dat kan variëren van een anti-stress behandeling tot een hormoonbehandeling of klacht behandeling .

Met vriendelijke groet en top op Oak & Owl Festival, Carina van Dommelen
www.reflexbyca.nl

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden