Max Nieuwenhuis

64672749 1120213198168908 5968249622097821696 oMax Nieuwenhuis:

Sjamaan / medicijnman Whitewolf, Max is een is een Medium, Psychisch healer,  Sjamaan/medicijnman. Zijn Spirituele naam is Whitewolf. Zijn hoofd beschermdier is de Witte Wolf. Zijn tweede kracht dier is een Raaf. Max heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van spiritualiteit en is een sjamaan/medicijnman benoemd en onderwezen door sjamanen spirits.

Daarbij bezit hij een zeldzame gave als een oude zeldzame ziel en is hij in staat verschillende sjamaanse rituelen uit te oefenen en kan hij zich shapeshiften in zijn totemdier en ook in andere dieren om zo mensen en dieren te beschermen.

Max doet aan healings, kaart readings en runen lezen.

Zijn levensopdracht is dan ook om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen in hun healing proces en daarbij is Max bezig stichting Avidya op te zetten, een stichting die jongeren met autisme, ADD, ADHD en nieuwentijdskinderen die bestempeld worden door de maatschappij, door middel van soundhealing, reiki healing en sjamaanse healing te kunnen ondersteunen en zoveel mogelijk begeleiding te bieden bij een betere re-integratie in de maatschappij. 

Max kent verschillende technieken en manieren om mensen wereldwijd te helpen, soms is alleen een luisterend oor al voldoende, zijn mensenkennis heeft hij in de loop der jaren, onder spirituele begeleiding, tot een hoog niveau kunnen ontwikkelen en daardoor heeft hij veel mensen met mentale en spirituele klachten, zoals o.a. depressie en gebrek aan zelfvertrouwen, kunnen helpen.

Max doet aan healings, kaart readings en runen lezen.

Een reading/healingsessie:  

15 minuten kost € 15,00.

20 minuten kost € 20,00.

30 minuten kost € 25,00

Contact:  06-13603260 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.maxhealing.net 

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden