Marianne Helmich / De Lichtzuil

19511320 1418806591547478 1426942758640293659 nMarianne geeft massages met behulp van etherische olien & maakt zielstekeningen m.b.v. warmte en bijenwas en geeft daar een reading bij!

AromaTouch Technique Massage

ERVAAR DE KRACHT VAN ETHERISCHE OLIËN

In samenwerking met Dr. David Hill heeft DoTerra een massagetechniek met etherische oliën ontwikkeld met een hartverkwikkend resultaat: de AromaTouch®  Technique.

 De massage wordt gedaan met 8 verschillende 100% natuurlijke

etherische oliën en is een weldaad voor lichaam en geest. De combinatie van etherische olie en aanraking kan een verrassende uitwerking hebben. 

DE ROL VAN AROMA

 Een groot deel van onze voorkeur of afkeer voor verschillende geuren wordt veroorzaakt door een ervaring die we ermee verbinden. 

Er is overtuigend bewijs, dat aangename aroma’s je humeur en gevoel van welzijn  positief kunnen beïnvloeden. Elke etherische olie die wordt gebruikt bij de AromaTouch Technique is geselecteerd om zijn individuele aromatische eigenschappen en voor hun sterke aromatische eigenschappen wanneer ze met elkaar worden gecombineerd. 

De algehele geur van AromaTouch is verzachtend, licht en aangenaam voor de zintuigen.

DE ROL VAN AANRAKING

Of het nu een handdruk of een knuffel is, alle fysieke aanraking heeft een betekenis. Bij het werken met etherische oliën is er een verschil tussen het enkel aanbrengen van de olie op iemands lichaam of de tijd nemen om het totale welzijn van een persoon te beïnvloeden door de AromaTouch Technique. 

Vanwege de verbazingwekkende helende werking is bij AromaTouch de fysieke aanraking net zo belangrijk als de aroma’s. Alhoewel het aanbrengen van de oliën en het geven van een ervaring met etherische olie het hoofddoel van de techniek is, is AromaTouch tevens het verbinden met een andere persoon op een emotioneel niveau. De verbinding die tot stand komt door AromaTouch veroorzaakt vertrouwen en geeft ontspanning.

Kosten: € 15,00 per massage

 

ZIELTEKENING MET PERSOONLIJKE READING

Met behulp van gekleurde bijenwas maak ik een zieltekening voor je. Tijdens het maken van de tekening geef ik een persoonlijke reading. De kleuren voor het maken van de tekening laat ik je "blind" uitkiezen, zodat je hetgeen voor jou op dit moment mag ontstaan, niet kunt beïnvloeden.

Als kers op de taart zoek ik aan het einde van de reading intuïtief een etherische olie voor je uit, waarvan ik één druppeltje op je zieltekening doe, zodat je de trilling van deze olie meeneemt. De olie, die ik voor je uitzoek, vat over het algemeen het thema waar je zieltekening over gaat, goed samen.

Het maken van een zieltekening geeft je informatie over de beweging die je op dit moment maakt in jouw ontwikkelingsproces en waar je naar toe zou kunnen bewegen. Tevens worden je tools aangereikt, hoe je verder op weg kunt.

Kosten: € 15,00 per sessie

Deze consulten worden aangeboden vanuit de caravan / tent op veld 2

 

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden