Consulten

Hier vind je de consult aanbidders van het festival met een link naar hun website en een korte omschrijving van wat ze komen doen. Mocht daar meer informatie over nodig zijn? Vragen op het festival kan uiteraard ook!

Bodhi Vartman

BodhiBodhi Vartman - Paragnost & Medium

U kunt bij mij terecht voor alle voorkomende vragen op spiritueel gebied. Ik heb ruim 40 jaar ervaring en geen vraag is mij vreemd.

Voor mij is het belangrijk dat de paragnost zuiver is en een medium zijn of haar best doet als doorgeefluik te fungeren en u iets kan aanreiken waar u iets mee kunt.

Ik doe dan ook mijn uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen.

Graag tot ziens!

Debby Bolung

Debby BolungDebby Bolung is te vinden in de tent van Bernagy (Erna van der Meer).

Debby verzorgt consulten "Pentalogie". Pentalogie is een methode die je geboortedatum en het pentagram gebruikt om je karakter te laten zien. 

Het is gebaseerd op de numerologie. Dit principe gaat ervan uit dat alle getallen een bepaalde betekenis hebben, zoals ook woorden die hebben. Nu gaat numerologie vooral uit van je naam, en pentalogie dus van je geboortedatum. Deze informatie verschilt, overlapt en vult elkaar aan.

Lees meer...

Debby Kessels

Debby Kessels

Debby Kessels komt weer naar ons festival om readings te geven middels engelen kaarten, maar ze biedt ook Access bars behandelingen aan.

Access bars zijn 32 punten op het hoofd die door zachte aanraking alles wat jou belemmerd in het leven met gemak doet loslaten.

Alles wat je door emoties, trauma's, gedachten en aannames hebt aangenomen, kan vast gezet zijn in je lichaam, waardoor vermoeidheid, spanningen, angsten, stress, boosheid, blokkades en andere lichamelijke ongemakken kunnen ontstaan.

Access bars laat je dit met gemak loslaten waardoor je meer rust, ruimte en veel meer plezier in je leven gaat hebben.

Lees meer...

Dennis & Inga / Spieriewierie

IMG 1385Spieriewierie is een initiatief van Dennis & Inga. U kunt ze vinden op Veld 6 in Tent "Spieriewierie". Ze bieden de 2 onderstaande consulten aan.

Consult: Mediumschap & Trance healing

Trance healing wordt gegeven in een trance staat, ofwel een verhoogde staat van bewustzijn. Bij trance healing heeft de healer een zeer nauw contact met de spirituele wereld. Hierdoor kunnen de spirituele gidsen gebruik maken van aura, lichaam en geest van de healer, wat het tot één van de krachtigste healings maakt. 

De healing kan op één of meerdere niveaus plaatsvinden: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en op zielsniveau. Door hun verruimde bewustzijn bepalen de gidsen op welk niveau je werkelijk healing nodig hebt. 

Trance healing kan o.a. worden toegepast bij pijnklachten, ziektes, emotionele blokkades of een tekort aan energie; het kan zorgen voor verlichting en/of genezing. 

Door de meeste mensen wordt tijdens de behandeling de energie en/of de aanwezigheid van de spirituele wereld ervaren. Maar uiteindelijk is het resultaat na de behandeling het belangrijkste.

Kosten van deze sessie bedragen €15 per 30 minuten

 

Consult: Reiki

Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

Reiki stimuleert het zelf-genezend vermogen. Je lichaam probeert na een behandeling een nieuwe balans vinden. Dat kan natuurlijk snel gebeuren maar vraagt vaak meer tijd en meer behandelingen. De eerste reactie kan b.v. zijn beter slapen, het verlichten of verdwijnen van hoofdpijn, enz. Daarna kan het zijn dat andere fysieke pijn vermindert of verdwijnt, het sterker in je schoenen staan, gemakkelijker ‘nee’ durven zeggen (uit zelfbescherming en dus niet uit egoïsme), gemakkelijker zelf oplossingen vinden voor situaties die zijn scheefgegroeid thuis of op het werk, enz. 

Dit zal niet van de een op de andere dag gebeuren maar is een proces dat zich ontwikkelt.

Kosten van deze sessie bedragen €15 per 30 minuten

Do Lemette

Do Lemette 300x213Do Lemette (Paragnost / Sjamaan) gaat waterlezen tijdens het Green Spirits Festival.

Door uw hand in het water te leggen stroomt uw energetische energieën in het water, die dan aangeeft:

  • Uw gemoedtoestand
  • Uw “aura” - kleuren
  • Uw verleden en soms toekomst
  • Zo kan er natuurlijk ook helderziende waarnemingen worden aangegeven.

Je kunt wanneer je even tijd hebt, tussen je programa door, bij Do terecht voor een sessie waterlezen (open inschrijving). Kosten voor een consult Waterlezen € 10.= p.p.

Ellen Alten / Avita: Praktijk voor bewust Zijn

Ellen Alten1Klankbad en energetische chakra-kristallegging

Wil jij jouw festival-ervaringen verder laten integreren of wil je aandacht besteden aan een onderwerp dat je bezighoudt? Wees dan welkom voor een klankbad  of energetische chakra-kristallegging. Tijdens een klankbad stem ik met mijn stem intuïtief af op de klanken die op dat moment goed zijn voor jou. Door de trillingen van het geluid kan wat vast zit weer gaan stromen. Bij een energetische chakra-kristallegging brengen de trillingen van de kristallen je chakra’s weer in balans. Het geeft je ontspanning en innerlijke harmonie. En soms……kan het gebeuren dat er Merlijnenergie bij komt voor wat extra heling of ondersteuning.

Erna van der Meer / Bernagy

13178638 177037309359234 94813946456415873 n

Consulten Erna van der Meer

Wil je een dieper inzicht in een bepaald proces, antwoord op een bepaalde levensvraag of ben je gewoon benieuwd wat de kaarten je te vertellen hebben?

Kijk in de spiegel van de Tarot ! Het interpreteren van de symbolentaal en het gebruik van onze intuïtie maakt elk consult uniek.

Je kunt bij ons terecht voor een consult (ongeveer een kwartier):

Pentagramlegging Tarot bij Erna.

www.bernagy.nl  06 24090359

 

Elke middag van 13.45-16.30 uur

In de Donkere Maantent / Bernagy op Veld 6

Bijdrage: € 10,- 

Aan de tent zullen inschrijflijsten hangen met daarop dag en tijd waar je je naam bij kunt zetten.

Wees welkom

Frances Aarts / Astroadvies

frances aarts

Frances Aarts:

Naast de verschillende workshops kun je ook bij mij terecht voor een consultgesprek of een energiebehandeling.

Tarot gesprek:

Verschillende decks, Druide tarot, Tarot van het Wilde Woud , Voyager Tarot, astrologische Symbolon en orakelkaarten, is er altijd wel een stijl bij die je aanspreekt. Voor een verhelderend gesprek, een dieper inzicht, een antwoord, je bent welkom in mijn tent. Een tarotconsult duurt hier op dit festival ong. 30 minuten en kost € 15,00

Energie behandeling

Vanuit de overkoepelende naam AHET (Astrologisch Herstellende Energie Therapie) kun je bij mij terecht voor een kalmerende of energie gevende behandeling. Ik werk met Reiki, BodytalkSystem, (astrologische) stemvorken en kristallen.

Wil je even tot rust komen, heb je juist een energie oppepper nodig, of heb je behoefte aan heling en aandacht, je bent welkom in mijn tent.

Duur ong. half uur, kost € 15,00

Frans de Vries - Klaver / Bureau Nurlaila

Nurlaila headerBureau & Levensschool Nurlaila van Frans de Vries-Klaver

Nurlaila is een Arabisch woord wat betekent: Licht(NUR)puntje zijn in de Duisternis(LAILA).

Met het inzicht: meer zijn we niet en zullen we ook nooit worden dus aanvaard jezelf zoals je bent maar als door ons voorbeeld anderen zich geroepen voelen om ook een Lichtpuntje te zijn worden wij met zijn allen een STRALENBUNDEL!

Gaby Timmerman & Manon Versteeg

Wij, Gaby & Manon, bieden in ons healingtentje een Sjamanistische healing aan. We maken gebruik van Spirithelpers van Dierenrijk, Plantenrijk en Staande volk. In overeenstemming wat er mag komen en wat iemand nodig heeft. Korte healingen van een half uur, inclusief energetisch reinigen. 

trommel kopie

Ilonka Heideveld / Het Loosterveld

Ilonka LoosterveldHet Loosterveld van Ilonka Heideveld.

Zijn, jezelf zijn. Je levenspad wandelen in verbondenheid met Moeder Aarde en met Al Wat Leeft, natuur en mens.

Voor mij is dat levenspad het pad van de sjamaan. Ik wandel dit pad in eenvoud en zachtheid. Ik neem je graag mee op pad, op zoek naar jezelf, voor healing of voor inzicht in jezelf en je levenspad. Om zo jezelf te her-inneren. Weer te worden wie je werkelijk bent op een manier die bij jou past.

Het pad van het Nederlands sjamanisme, verbondenheid met de eigen grond, is daarbij voor mij de basis. Wandel je mee?

Van hart tot hart, Ilonka.

Consult 'Zijn' bij Ilonka

Lees meer...

Jeanine Verhagen / Arinya

 2013 06 23 16 01 48DSC 8016 kopieJeanine Verhagen / Praktijk Arinya ~ Voel je vrij in je Lijf 

Holistische Massage & Kruiden Consulten

Holistische Massage is een invoelende massage en gaat uit van het “Zijn met wat erop dit moment Is”. Door aandachtig en in de diepte te voelen wat er NU is en er bij aanwezig te zijn, kan bewustwording en loslaten plaatsvinden. Lichaam en geest spelen beiden een rol bij klachten. Klachten in één gebied van het lichaam kunnen het effect zijn van een vastzitten elders, en/of kunnen een effect hebben op een ander lichaamsdeel. We onderzoeken dit samen. Ik bied je een veilige ruimte om dieper in contact te komen met je eigen lijf. Dat doe ik door je liefdevol, invoelend en diepgaand aan te raken.

Een Kruiden Consult is bedoeld om zelf te voelen naar hoe jij de verantwoordelijkheid voor je eigen heling kunt nemen in samenwerking met de Natuur. Samen kijken we naar je levensloop en je klachtenpatronen. Waar staan je klachten voor en hoe kun je ze op natuurlijke wijze aanpakken. We voelen in en zoeken op welke geneeskrachtige kruiden je daarbij kunnen helpen.

In mijn praktijk maak ik intuitief gebruik van verschillende massage technieken als holistische massage, klassieke massage, energetische massage, ontspannings massage, triggerpoint massage, geur, klank, helende kruiden, coaching, Reiki en ander energiewerk.

Praktijk Arinya ~ Voel je vrij in je Lijf ~ Holistische Massage, Kruidengeneeskunde, Bezielings Coaching en Energiewerk ~ www.arinya.nl

Judith Portegies / Ontluikend Wonder

NS Profielfoto JudithJudith Portegies voor intuitieve massage & healing

Voor healing wordt er gebruik gemaakt van chakra healing, massage, handdrum & sjamanisme.

Ik voel aan wat er nodig zal zijn met betrekking tot chakra's en mogelijke blokkades.

Zo wordt bij de intuitieve massage en bij de healing, gebruik gemaakt van de verschillende disciplines.

Inmiddels heb ik ook ervaren, dat het mogelijk is om chronische pijnen te mogen verlichten.

Heeft u belangstelling? Dan is het zeker de moeite waard om even langs te komen.

U bent van harte welkom.

Zonnegroet, Judith Portegies

Lieke Winkler Prins / Het Helende Ritme

Lieke Winkler Prins Green Spirits 2017Lieke Winkler Prins van Het Helende Ritme komt consulten / healings geven op basis van: Reconnective Healing, Just Touch Healing & Reconnection.

Reconnective Healing is een krachtige manier om lichaam en geest te helen, het lichaam in evenwicht te brengen en een gezondere, bewustere en meer ontspannen levensstijl te creëren.

Reconnective Healing hersteld de balans van lichaam en geest, activeert het herstellend vermogen van het lichaam, zodat ongemakken kunnen veranderen en zet veranderingsprocessen in gang.

Ik voel waar jouw energie weer verbonden mag worden met de energie in het universum.

Na een sessie zal je je heerlijk ontspannen voelen, alsof je een ontspannende massage kreeg. Ik noem het wel een energetische massage. Ook je slaap zal beter en dieper kunnen worden.

Veel mensen ervaren na een sessie dat zij op een andere manier in het leven staan, gebeurtenissen beleven, naar iets kijken, anders doen, zeggen dat het een levenveranderende ervaring was.

Reconnective Healing helpt je te openen, zodat nieuwe inzichten en ervaringen dieper binnenkomen en integreren. Hierdoor kunnen workshops een diepere beleving geven.

Als je:

- je lichamelijk niet goed/prettig voelt

- ergens last van hebt

- op zoek ben naar balans, heling

- je onzeker voelt

- een mooie ervaring wilt

- hooggevoelig bent

Elke sessie Reconnective Healing ervaar ik als heel bijzonder. Zien wat er bij iemand gebeurt, wat deze persoon ervaart en beleeft tijdens een sessie. Terug horen wat hierna bij de ontvanger verandert is, geeft mij, als gever, ontroering en een groot gevoel van dankbaarheid dit te mogen doen. Mijn eerste kennismaking met Reconnective Healing was tijdens de eerste dag van een festival. Hierna had elke workshop, elke sessie een grotere impact dan voorheen. Een enorm veranderingsproces was in gang gezet.

Een sessie van 30 minuten kost € 20,00.

Just Touch Healing is een healingtechniek, afkomstig uit het oude Egypte. Het is een zachte aanraking, als een vlinder, op specifieke punten van je lichaam. Bij heel specifieke klachten en ongemakken zal het helpen om het natuurlijke zelf genezende vermogen van je lichaam te activeren. Heb je dus iets specifieks waar je last van hebt, dan kan Just Touch je helpen. Na een behandeling zal je meer ontspanning voelen. Een behandeling gebeurt in je onderkleding afwisselend zittend en liggend.

Een sessie duurt ongeveer 45 minuten en kost € 25,00

Daarnaast verzorg ik ook de workshop "Sacred Dance" met het thema "Water" op zaterdag!

Lydia Waterreus

IMG 1347

Lydia Waterreus van Karakteranalyse geeft consulten Handanalyse en Numeroscoop

Jouw hand is uniek en gevormd naar jou handelen. De hand is zo verweven met je ‘zijn’ dat het een blauwdruk van je karakter is geworden. Met liefde en begrip lees ik je hand en geef ik uitleg van je numeroscoop. De handanalyse én de numeroscoop van je geboortedatum samen geven jou je gebruiksaanwijzing: over wíe je werkelijk bent, wat je doelen en uitdagingen zijn. Er wordt geen toekomst voorspelt, het is inzicht krijgen in je karakter en in je onbewuste beweegredenen. Het hoe en waarom je zo reageert, waar je telkens over struikelt en waar je groei en zelfrealisatie zit. 

Consult van 30 minuten - €15,-

Lyke Bagaya

FullSizeRenderLyke Bagaya zal het hele festival aanwezig en aanspreekbaar zijn voor grote en kleine vragen waarbij het Astrologische Orakel & Tarot geraadpleegd worden. (Zij heeft geen vaste consultplek.)

Kosten voor een consult € 10,- voor ongeveer 20 minuten.

Lyke voert al 18 jaar praktijk als Psycho Analytisch Hypnotherapeut. Zij is daarbij EMDR Therapeut, Psycho Oncologisch Therapeut, Therapeut Familie-Opstellingen, Droomwerker en zij beoefent Energetische Geneeskunde.

Al 26 jaar voert zij praktijk als professioneel Astroloog. Zij leidt een 4-jarige beroepsopleiding tot Psychologisch Astroloog

Interesse in een consult? Zoek & vind mij. Lyke Bd 3 jaar later

 

www.LykeBagaya.nl

Marianne Helmich & Marc Venmans

Marianne geeft massages met behulp van etherische olien.

ERVAAR DE KRACHT VAN ETHERISCHE OLIËN

In samenwerking met Dr. David Hill heeft DoTerra een massagetechniek met etherische oliën ontwikkeld met een hartverkwikkend resultaat: de AromaTouch®  Technique.

De massage wordt gedaan met 8 verschillende 100% natuurlijke etherische oliën en is een weldaad voor lichaam en geest.

De combinatie van etherische olie en aanraking kan een verrassende uitwerking hebben.  

DE ROL VAN AROMA

Een groot deel van onze voorkeur of afkeer voor verschillende geuren wordt veroorzaakt door een ervaring die we ermee verbinden. 

Er is overtuigend bewijs, dat aangename aroma’s je humeur en gevoel van welzijn  positief kunnen beïnvloeden. Elke etherische olie die wordt gebruikt bij de AromaTouch Technique is geselecteerd om zijn individuele aromatische eigenschappen en voor hun sterke aromatische eigenschappen wanneer ze met elkaar worden gecombineerd. 

De algehele geur van AromaTouch is verzachtend, licht en aangenaam voor de zintuigen.

DE ROL VAN AANRAKING

Of het nu een handdruk of een knuffel is, alle fysieke aanraking heeft een betekenis. Bij het werken met etherische oliën is er een verschil tussen het enkel aanbrengen van de olie op iemands lichaam of de tijd nemen om het totale welzijn van een persoon te beïnvloeden door de AromaTouch Technique. 

Vanwege de verbazingwekkende helende werking is bij AromaTouch de fysieke aanraking net zo belangrijk als de aroma’s. Alhoewel het aanbrengen van de oliën en het geven van een ervaring met etherische olie het hoofddoel van de techniek is, is AromaTouch tevens het verbinden met een andere persoon op een emotioneel niveau. De verbinding die tot stand komt door AromaTouch veroorzaakt vertrouwen en geeft ontspanning.

Let op: Deze consulten worden aangeboden vanuit de caravan / tent op veld 2a.

 

Maryam & Peter / Unieke Verbinding

13512084 1786141704955687 2737165855523773512 nWe zijn super blij dat we een prachtige Unieke Verbinding kunnen leggen met het Oak & Owl: Green Spirits Festival voor het geven van prachtige consulten / prive sessies.

Onze intentie tijdens het festival

Een vertrouwde en veilige unieke verbinding aangaan.

Onder genot van een kop thee en vast wel iets lekkers, prachtige unieke verbindingen aangaan, die elkaar respectvol stimuleren zonder taboes in persoonlijk en intieme groei. Verken in een veilige omgeving je grenzen, en begrijp wat er met je gebeurd, bij het aangaan van verschillende verbindingen.

Afspraken individuele sessies

Uw en onze veiligheid.

Bij de aanvang van de sessie nemen we eerst even tijd om elkaars wensen en grenzen te verkennen. We maken afspraken hoe we communiceren over wat u wilt en niet wilt en hoe we bewaken dat we veilig blijven tijdens de gehele sessie.

Aanbod:

Individuele Knuffelsessie, per half uur, in de heiligeruimte van onze tempel, met een van onze tempel-dienaars. Laat liefde, warmte en genegenheid stromen. En ontvang heerlijke energie

Individuele vier handen massage 

Per half uur, in de heilige ruimte van onze tempel, De liefde en warmte en genegenheid laten stromen. Raak heerlijk ontspannen en durf te genieten, van warme aanrakingen. € 15,00 per half uur.

Verbindingsessie voor stellen

Een maatwerk oefening voor stellen, waarbij liefde, warmte, en genegenheid stromen, tussen jullie beiden. Raak samen heerlijk ontspannen en durf te genieten, van warme aanrakingen. Geschikt voor elke relatievorm. Uw doneert wat het u waard was.

Individuele gesprekken.

Verbinding met jezelf maakt verbinding met anderen mogelijk. Mooie gesprekken over de hindernissen van verbindingen, of over de ruimte om elkaar te stimuleren verder te groeien in leven.

Wat was het u waard ?

Uw vrijwillige donatie is vrijblijvend maar niet onbelangrijk.

Natuurlijk maken we van unieke verbinding kosten om dit festival met u mogelijk te maken. Naast de standplaats, en de koppen thee, en het vuur, en massage olie, Toch rekenen we meestal geen vast bedrag per sessie of workshop.

U bent vrij om uw donatie te doen in een van onze potten.

Niets staat ons in de weg om toch de Unieke Verbinding aan te gaan.

Miranda Geervliet / De Vier Elementen

Miranda GeervlietMiranda Geervliet van De Vier Elementen biedt u welzijn voor uw fysieke, mentale, emotionele en spirituele zijn, door middel van massages en healingen.

Ontspanning massage

Gewoon even lekker jezelf verwennen.

Klankschalen

De trillingen die de klankschalen weergeven, resoneren uw systeem weer in cadans.

Sjamanisme

Auralagen en chakra's oppoetsen zodat uw zware (negatieve) energieën uit uw systeem zijn en belemmerende emotionele/overtuigingen transformeren naar vermogende toestand van zijn.

Lees meer...

Mura Tichelaar / Centrum Lumos

MuraTichelaar 300x200Centrum Lumos van Mura Tichelaar is gericht op bewustwording en heling.

Van kinds af aan ben ik al geïnteresseerd in Oost-Europa en Rusland. Toen ik in aanraking kwam met het Siberisch Sjamanisme was het voor mij thuiskomen. Als geïnitieerd Siberisch sjamanca neem ik je mee in de wereld van de spirits, elementen en de natuur. Ik ben het meest in m’n element als ik mag spelen met de elementen en jou je eigen verbinding met de spirits kan laten beleven.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat de sjamanistische kennis en kunde toepasbaar is in ons leven van alle dag: We kunnen wel mooie ceremonies bedenken, maar hoe blijf je staan in de hectiek van deze maatschappij met al z’n regels en beperkingen.

Wil je meer weten over wie ik ben en wat ik doe, kijk dan op www.centrumlumos.nl of voor vragen bel 0592-309091

Hartegroet Mura

Consulten:

Honingmassage:

In de natuur is altijd alles aanwezig wat wij nodig hebben. Sommige planten en dieren hebben een heel specifieke taak, anderen zijn multifunctioneel. Honing is er een met vele kanten. Het is voedzaam, helend (keelpijn), sussend/relaxend, zuiverend, enz.

Wat veel mensen niet weten is dat honing ook heel goed voor massage gebruikt kan worden. Het klinkt zoet, maar bij deze massage moet je meer denken in de richting van ‘scrubben’.

Door het inmasseren van de honing gaan de voedzame stoffen van de honing in de huid, en trekt de honing de fysieke en energetische vervuiling uit de huid.

Je rug is dé plek waar de meeste vervuiling blijft hangen; fysiek door talg, puistjes, rugpijn en energetisch door het zware gevoel bij stress, zorgen, zwaarmoedigheid.

Na een honingmassage voel je je dan ook helemaal schoon, leeg en ontspannen. Herboren!

Het is handig om een extra handdoek of lakentje mee te nemen, want die gaat plakken natuurlijk. Mocht je een honingmassage willen, schrijf je dan tijdig in. Ervaring leert dat m’n schema snel vol zit. En als je ziet wat het met anderen doet en gedaan heeft, dan wil je ook. Dat kan ik je garanderen :-) 

Kosten voor de massage zijn 20 euro. 

 

Siberisch Stenenorakel:

Het Siberisch Stenenorakel is een manier om informatie over heden, verleden en toekomst te verwerven uit de spiritwereld. Ook is het een manier om inzicht te krijgen in de spirituele ontwikkeling van de ziel. Zo kun je adviezen vragen om je voor te bereiden op de toekomst of ervaringen uit het verleden los te laten. Als je voorbereid bent op wat er gaat gebeuren en het waarom daarvan, dan is het gemakkelijker om er mee om te gaan. Zowel positieve als negatieve ervaringen kun je gebruiken om te groeien.

Doordat het stenenorakel al 1000-en jaren door sjamanen wordt gebruikt is het een zeer beproefd middel. In die jaren is de weg tussen de mens en de spiritwereld als het ware geplaveid, en komt de informatie snel en duidelijk “naar beneden”

D.m.v. het orakel kan ik je antwoord geven op vragen van allerlei aard. Meest gestelde vraag is bijvoorbeeld wel: ‘Hoe kom/ blijf ik in de stroom van het leven’. Ook kan ik via foto’s of voorwerpen van jezelf of een dierbare antwoord geven op je vragen.

Kosten voor een orakel/reading zijn 15 euro.

Mura verzorgt naast bovenstaande consulten ook een aantal workshops

 

Patricia Pennin

 DSC0605Contact met het hiernamaals met betrekking tot dieren en/of personen

Patricia Pennin (Dancer of Life) is sjamaan, healer, dierentolk en Hoeder van Moeder Aarde. Zij vormt een brug tussen deze wereld en de Andere Wereld waar spirits, totem- en krachtdieren, engelen en Voorouders wonen. De kennis en informatie die de Andere Wereld en de natuur haar geven, deelt Patricia weer met mensen.

In haar praktijk From Pets and Nature to You kan men terecht voor spirituele coaching en consulten. Ook kan men terecht voor consulten voor  huisdieren, overleden dieren en dieren die worden vermist.

Verder geeft ze workshops cursussen, meditaties en trancereizen aan zowel volwassenen als kinderen. Daarnaast geeft Patricia ook lezingen.

Lees meer...

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

 

 

 

Nieuwsbrief

Algemene voorwaarden