Consulten

Hier vind je de consult aanbidders van het festival met een link naar hun website en een korte omschrijving van wat ze komen doen. Mocht daar meer informatie over nodig zijn? Vragen op het festival kan uiteraard ook!

Bodhi Vartman

BodhiBodhi Vartman - Paragnost & Medium

U kunt bij mij terecht voor alle voorkomende vragen op spiritueel gebied. Ik heb ruim 40 jaar ervaring en geen vraag is mij vreemd.

Voor mij is het belangrijk dat de paragnost zuiver is en een medium zijn of haar best doet als doorgeefluik te fungeren en u iets kan aanreiken waar u iets mee kunt.

Ik doe dan ook mijn uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen.

Graag tot ziens!

Debby Bolung

Debby BolungDebby Bolung is te vinden in de tent van Bernagy (Erna van der Meer).

Debby verzorgt consulten "Pentalogie". Pentalogie is een methode die je geboortedatum en het pentagram gebruikt om je karakter te laten zien. 

Het is gebaseerd op de numerologie. Dit principe gaat ervan uit dat alle getallen een bepaalde betekenis hebben, zoals ook woorden die hebben. Nu gaat numerologie vooral uit van je naam, en pentalogie dus van je geboortedatum. Deze informatie verschilt, overlapt en vult elkaar aan.

Lees meer...

Erna van der Meer / Bernagy

13178638 177037309359234 94813946456415873 n

Consulten Erna van der Meer

Wil je een dieper inzicht in een bepaald proces, antwoord op een bepaalde levensvraag of ben je gewoon benieuwd wat de kaarten je te vertellen hebben?

Kijk in de spiegel van de Tarot ! Het interpreteren van de symbolentaal en het gebruik van onze intuïtie maakt elk consult uniek.

Je kunt bij ons terecht voor een consult (ongeveer een kwartier):

Pentagramlegging Tarot bij Erna.

www.bernagy.nl  06 24090359

 

Elke middag van 13.45-16.30 uur

In de Donkere Maantent / Bernagy op Veld 6

Bijdrage: € 10,- 

Aan de tent zullen inschrijflijsten hangen met daarop dag en tijd waar je je naam bij kunt zetten.

Wees welkom

Frans de Vries - Klaver / Bureau Nurlaila

Nurlaila headerBureau & Levensschool Nurlaila van Frans de Vries-Klaver

Nurlaila is een Arabisch woord wat betekent: Licht(NUR)puntje zijn in de Duisternis(LAILA).

Met het inzicht: meer zijn we niet en zullen we ook nooit worden dus aanvaard jezelf zoals je bent maar als door ons voorbeeld anderen zich geroepen voelen om ook een Lichtpuntje te zijn, worden wij met zijn allen een STRALENBUNDEL!

Ilonka Heideveld / Het Loosterveld

Ilonka LoosterveldHet Loosterveld van Ilonka Heideveld.

Zijn, jezelf zijn. Je levenspad wandelen in verbondenheid met Moeder Aarde en met Al Wat Leeft, natuur en mens.

Voor mij is dat levenspad het pad van de sjamaan. Ik wandel dit pad in eenvoud en zachtheid. Ik neem je graag mee op pad, op zoek naar jezelf, voor healing of voor inzicht in jezelf en je levenspad. Om zo jezelf te her-inneren. Weer te worden wie je werkelijk bent op een manier die bij jou past.

Het pad van het Nederlands sjamanisme, verbondenheid met de eigen grond, is daarbij voor mij de basis. Wandel je mee?

Van hart tot hart, Ilonka.

Consult 'Zijn' bij Ilonka

Lees meer...

Lieke Winkler Prins / Het Helende Ritme

Lieke Winkler Prins Green Spirits 2017Lieke Winkler Prins van Het Helende Ritme komt consulten / healings geven op basis van: Reconnective Healing, Just Touch Healing & Reconnection.

Reconnective Healing is een krachtige manier om lichaam en geest te helen, het lichaam in evenwicht te brengen en een gezondere, bewustere en meer ontspannen levensstijl te creëren.

Reconnective Healing hersteld de balans van lichaam en geest, activeert het herstellend vermogen van het lichaam, zodat ongemakken kunnen veranderen en zet veranderingsprocessen in gang.

Ik voel waar jouw energie weer verbonden mag worden met de energie in het universum.

Na een sessie zal je je heerlijk ontspannen voelen, alsof je een ontspannende massage kreeg. Ik noem het wel een energetische massage. Ook je slaap zal beter en dieper kunnen worden.

Veel mensen ervaren na een sessie dat zij op een andere manier in het leven staan, gebeurtenissen beleven, naar iets kijken, anders doen, zeggen dat het een levenveranderende ervaring was.

Reconnective Healing helpt je te openen, zodat nieuwe inzichten en ervaringen dieper binnenkomen en integreren. Hierdoor kunnen workshops een diepere beleving geven.

Als je:

- je lichamelijk niet goed/prettig voelt

- ergens last van hebt

- op zoek ben naar balans, heling

- je onzeker voelt

- een mooie ervaring wilt

- hooggevoelig bent

Elke sessie Reconnective Healing ervaar ik als heel bijzonder. Zien wat er bij iemand gebeurt, wat deze persoon ervaart en beleeft tijdens een sessie. Terug horen wat hierna bij de ontvanger verandert is, geeft mij, als gever, ontroering en een groot gevoel van dankbaarheid dit te mogen doen. Mijn eerste kennismaking met Reconnective Healing was tijdens de eerste dag van een festival. Hierna had elke workshop, elke sessie een grotere impact dan voorheen. Een enorm veranderingsproces was in gang gezet.

Een sessie van 30 minuten kost € 20,00.

Just Touch Healing is een healingtechniek, afkomstig uit het oude Egypte. Het is een zachte aanraking, als een vlinder, op specifieke punten van je lichaam. Bij heel specifieke klachten en ongemakken zal het helpen om het natuurlijke zelf genezende vermogen van je lichaam te activeren. Heb je dus iets specifieks waar je last van hebt, dan kan Just Touch je helpen. Na een behandeling zal je meer ontspanning voelen. Een behandeling gebeurt in je onderkleding afwisselend zittend en liggend.

Een sessie duurt ongeveer 45 minuten en kost € 25,00

Daarnaast verzorg ik ook de workshop "Sacred Dance" met het thema "Water" op zaterdag!

Miranda Geervliet / De Vier Elementen

Miranda GeervlietMiranda Geervliet van De Vier Elementen biedt u welzijn voor uw fysieke, mentale, emotionele en spirituele zijn, door middel van massages en healingen.

Op verschillende gebieden, met daarbij horende energie trillingen, mag ik mee resoneren om uw systeem te verlichten, zodat u een stap voorwaarts kunt zetten.

Verlichten van uw systeem kan en mag ik doen met o.a. massages, hotstone, kruidenstempel, klanken en klankschalen, aroma, voetreflex en ontspanning massage.

De healingen zijn gebaseerd op , sjamanisme, reiki, N.L.P., aura-chakra’s, energiebanen, meditatie en kernkwaliteiten.

Mijn sequitor/doel is dat u meer en meer uw zielenlicht mag en kan laten schijnen.

Massage & Healingpraktijk De Vier Elementen

Kosten speciaal voor festival vanaf € 20,00
www.devierelementen.org

 

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden