Consulten

Hier vind je de consult aanbidders van het festival met een link naar hun website en een korte omschrijving van wat ze komen doen. Mocht daar meer informatie over nodig zijn? Vragen op het festival kan uiteraard ook!

- Debby Kessels

Debby Kessels

Debby Kessels komt weer naar ons festival om readings te geven middels engelen kaarten, maar ze biedt ook Access bars behandelingen aan.

Access bars zijn 32 punten op het hoofd die door zachte aanraking alles wat jou belemmerd in het leven met gemak doet loslaten.

Alles wat je door emoties, trauma's, gedachten en aannames hebt aangenomen, kan vast gezet zijn in je lichaam, waardoor vermoeidheid, spanningen, angsten, stress, boosheid, blokkades en andere lichamelijke ongemakken kunnen ontstaan.

Access bars laat je dit met gemak loslaten waardoor je meer rust, ruimte en veel meer plezier in je leven gaat hebben.

Lees meer...

- Do Lemette

37362852 278840632887144 486689231373074432 nDo Lemette komt dit jaar deelnemen aan het festival met helderziende waarnemingen via "Waterlezen" € 10.= p.p.

- Dorien Bastiaans

MG 1340 200x300Hallo, ik ben Dorien van puurnatuurcoaching.nl

Naast workshops bied ik 2 soorten consulten aan, te weten:

Healing en / of reading in de natuur

Heb je een concrete vraag, of ben je gewoon benieuwd welke boodschap het universum voor je heeft? Je bent van harte welkom voor een reading bij de tent van Puur Natuur Coaching! We kunnen werken met de kaarten van Aura Soma. Of je gaat lekker liggen en dan geef ik je een energetische behandeling en vertel je wat jouw lichaam mij vertelt. De healing werkt op allerlei vlakken en geeft jou precies dat wat je nodig hebt: energie, ontspanning, rust van binnen. Maar het kan ook iets in beweging zetten... Kom het gewoon maar lekker ervaren! 

Ter info: je kleding meg gewoon aanblijven en mijn handen raken je lichaam niet.

Tijd: 30-45 minuten / Kosten: 15 euro

- Ellen Alten / Avita Healing

Ellen Alten1Ellen Alten van Avita Healing: Praktijk voor bewust Zijn.

Een festival is een goede plek om alle aandacht aan jezelf te besteden. Voel je welkom om je tijdens een healing te richten op jouw persoonlijke ontwikkeling, levensvragen of fysieke klachten.

Tijdens de sessie maak ik gebruik van klank, Merlijnenergie en liefdevolle aanraking. Vanuit de Merlijnenergie werk ik onder andere met de energie van kristallen, kleuren en kruiden. Voor de klanken maak ik gebruik van mijn stem en subtiele klankinstrumenten.

In verbinding met de Aarde en de Bovenwereld stem ik me af op jou, zodat je precies ontvangt wat jij op dat moment nodig hebt.

Ook kun je bij mij terecht voor een chakra-kristallegging om de balans in je chakra’s te herstellen.

Een sessie duurt ongeveer 30 – 45 min. en vraagt een investering van €20,00

- Esther Soselisa

Bergse BosEven voorstellen Esther Soselisa

Natuurgeneeskundig Therapeut. Sinds 2011 is Esther van haar

hobby haar beroep gaan maken. Dit na een zwaar ongeval

waardoor zij een aantal jaren gerevalideerd heeft. Vanaf dat

moment is zij zich gaan verdiepen in numerologie zowel de

westerse, kabbalistische als

andere culturen. Zij heeft voor opdrachtgevers diverse blogs geschreven over numerologie en andere onderwerpen. Na kennis gemaakt te hebben met diverse tarot

Lees meer...

- Frances Aarts / Astroadvies

frances aarts

Frances Aarts:

Naast de verschillende workshops kun je ook bij mij terecht voor een consultgesprek of een energiebehandeling.

Tarot gesprek:

Verschillende decks, Druide tarot, Tarot van het Wilde Woud , Voyager Tarot, astrologische Symbolon en orakelkaarten, is er altijd wel een stijl bij die je aanspreekt. Voor een verhelderend gesprek, een dieper inzicht, een antwoord, je bent welkom in mijn tent. Een tarotconsult duurt hier op dit festival ong. 30 minuten en kost € 15,00

Energie behandeling

Vanuit de overkoepelende naam AHET (Astrologisch Herstellende Energie Therapie) kun je bij mij terecht voor een kalmerende of energie gevende behandeling. Ik werk met Reiki, BodytalkSystem, (astrologische) stemvorken en kristallen.

Wil je even tot rust komen, heb je juist een energie oppepper nodig, of heb je behoefte aan heling en aandacht, je bent welkom in mijn tent.

Duur ong. half uur, kost € 15,00

- Frans de Vries - Klaver / Bureau Nurlaila

cid AAB924DC C81C 4104 AE41 E96EBDD40922lan

Frans de Vries Klaver

Is een man die zijn extreme overgevoeligheid gebruikt om in al zijn eenvoud de mensen duidelijk te maken dat wij hier op aarde leven en het hier op aarde moeten rooien, zijn gereedschap die hij gebruikt om dit te doen zijn: 

Helderziendheid, Heldervoelendheid & Helderwetendheid

Om zijn boodschap inzichtelijk en begrijpelijk te maken gebruikt hij zijn eigen ontwikkelde methode: "Zandlezen".

Ook werkt hij graag met foto’s en voorwerpen van uw Dierbaren die nog leven of overleden zijn, Mensen zowel als Dieren, waarbij hij het

Lees meer...

- Ilonka Heideveld / Het Loosterveld

Ilonka LoosterveldHet Loosterveld van Ilonka Heideveld.

Zijn, jezelf zijn. Je levenspad wandelen in verbondenheid met Moeder Aarde en met Al Wat Leeft, natuur en mens.

Voor mij is dat levenspad het pad van de sjamaan. Ik wandel dit pad in eenvoud en zachtheid. Ik neem je graag mee op pad, op zoek naar jezelf, voor healing of voor inzicht in jezelf en je levenspad. Om zo jezelf te her-inneren. Weer te worden wie je werkelijk bent op een manier die bij jou past.

Het pad van het Nederlands sjamanisme, verbondenheid met de eigen grond, is daarbij voor mij de basis. Wandel je mee?

Van hart tot hart, Ilonka.

Ilonka Heideveld is dit jaar te vinden in de "Moeder Aarde" tent.

- Joke Portegies

pasfoto Joke PortegiesLieve mensen, mijn activiteit heet:

"Verhalen aan je voeten"

Ik masseer voeten en doe dat vanuit het gegeven dat "de herinneringen uit je diepste verleden" in je voeten zitten. Ik ga gesprekken aan met mensen, naar aanleiding van de ervaringen aan de voeten. Mensen vertellen zelf hun verhalen èn ik heb zelf een boek met verzamelde verhalen, waaruit ik verhalen voorlees. Of mensen in de wachtkamer laat voorlezen...

Joke Portegies www.de-ontdekking.org

 

- Lieke Winkler Prins / Het Helende Ritme

Lieke Winkler Prins Green Spirits 2017Lieke Winkler Prins van Het Helende Ritme komt consulten / healings geven op basis van: Reconnective Healing & Reconnection.

Reconnective Healing is een krachtige manier om lichaam en geest te helen, het lichaam in evenwicht te brengen en een gezondere, bewustere en meer ontspannen levensstijl te creëren.

Lees meer...

- Linnet van der Wal

ProfielfotoWat krijg ik veel zin in het festival zeg, als ik de mooie site met foto’s en informatie bekijk. Op het natural high festival heb ik ook geheeld en dit was een mooie ervaring. Verder heel ik voornamelijk in praktijk aan huis maar het helen in debuitenlucht op een festival waar alle vormen van heling samen komen is mij goed bevallen. Zodoende dat ik dit jaar ook bij Oak & Owl ben.

 

In mijn leven wilde ik altijd vrij worden waar ik voelde dat ik vastliep, herhaalde, stagneerde of ziek werd. Tijdens deze weg hebben meerdere cursussen en opleidingen bijgedragen aan verdieping, ontwikkeling en bevrijding. Muziek en theater zijn daarbij altijd mijn inspiratie en directe expressie van mijn hart geweest. Ik help graag mensen om dichter bij hun gevoel te komen en vrij te worden van oude patronen en fysieke blokkades. De laatste opleiding Rigpa Energetische Heling was voor mij de kers op de taart welke ik ervaar als een zeer krachtige heling waarbij het lichaam oude pijn, stress en belemmerende overtuigingen werkelijk kan loslaten. Mijn ontwikkeling gaat door en daarbij ontmoet en help ik graag mensen.

Na een kort gesprek geef ik een behandeling, waarbij ik verschillende manieren van de energetische en fysieke heling toepas. 

Kom jij ook bij me langs? Liefs, Linnet

www.linnetvanderwal.nl

(En als we geluk hebben komt Linnet ook nog muziek maken!)

 

 

- Lydia Waterreus

IMG 1347

Lydia Waterreus van Karakteranalyse geeft consulten Handanalyse en Numeroscoop

Jouw hand is uniek en gevormd naar jou handelen. De hand is zo verweven met je ‘zijn’ dat het een blauwdruk van je karakter is geworden. Met liefde en begrip lees ik je hand en geef ik uitleg van je numeroscoop. De handanalyse én de numeroscoop van je geboortedatum samen geven jou je gebruiksaanwijzing: over wíe je werkelijk bent, wat je doelen en uitdagingen zijn. Er wordt geen toekomst voorspelt, het is inzicht krijgen in je karakter en in je onbewuste beweegredenen. Het hoe en waarom je zo reageert, waar je telkens over struikelt en waar je groei en zelfrealisatie zit. 

Consult van 30 minuten - €15,-

- Lyke Bagaya

FullSizeRenderLyke Bagaya zal het hele festival aanwezig en aanspreekbaar zijn voor grote en kleine vragen waarbij het Astrologische Orakel & Tarot geraadpleegd worden. (Zij heeft geen vaste consultplek.)

Kosten voor een consult € 10,- voor ongeveer 20 minuten.

Lees meer...

- Marianne Helmich & Marc Venmans

19511320 1418806591547478 1426942758640293659 nMarianne geeft massages met behulp van etherische olien & maakt zieltekening m.b.v. warmte en bijenwas en geeft daar een reading bij!

ERVAAR DE KRACHT VAN ETHERISCHE OLIËN

In samenwerking met Dr. David Hill heeft DoTerra een massagetechniek met etherische oliën ontwikkeld met een hartverkwikkend resultaat: de AromaTouch®  Technique.

De massage wordt gedaan met 8 verschillende 100% natuurlijke etherische oliën en is een weldaad voor lichaam en geest.

De combinatie van etherische olie en aanraking kan een verrassende uitwerking hebben.  

Lees meer...

- Maryam & Peter / Unieke Verbinding

13512084 1786141704955687 2737165855523773512 nWe zijn super blij dat we een prachtige Unieke Verbinding kunnen leggen met het Oak & Owl: Green Spirits Festival voor het geven van prachtige consulten / prive sessies.

Onze intentie tijdens het festival

Een vertrouwde en veilige unieke verbinding aangaan.

Onder genot van een kop thee en vast wel iets lekkers, prachtige unieke verbindingen aangaan, die elkaar respectvol stimuleren zonder taboes in persoonlijk en intieme groei. Verken in een veilige omgeving je grenzen, en begrijp wat er met je gebeurd, bij het aangaan van verschillende verbindingen.

Afspraken individuele sessies

Uw en onze veiligheid.

Bij de aanvang van de sessie nemen we eerst even tijd om elkaars wensen en grenzen te verkennen. We maken afspraken hoe we communiceren over wat u wilt en niet wilt en hoe we bewaken dat we veilig blijven tijdens de gehele sessie.

Aanbod:

Individuele Knuffelsessie, per half uur, in de heiligeruimte van onze tempel, met een van onze tempel-dienaars. Laat liefde, warmte en genegenheid stromen. En ontvang heerlijke energie

Individuele vier handen massage 

Per half uur, in de heilige ruimte van onze tempel, De liefde en warmte en genegenheid laten stromen. Raak heerlijk ontspannen en durf te genieten, van warme aanrakingen. € 15,00 per half uur.

Verbindingsessie voor stellen

Een maatwerk oefening voor stellen, waarbij liefde, warmte, en genegenheid stromen, tussen jullie beiden. Raak samen heerlijk ontspannen en durf te genieten, van warme aanrakingen. Geschikt voor elke relatievorm. Uw doneert wat het u waard was.

Individuele gesprekken.

Verbinding met jezelf maakt verbinding met anderen mogelijk. Mooie gesprekken over de hindernissen van verbindingen, of over de ruimte om elkaar te stimuleren verder te groeien in leven.

Wat was het u waard ?

Uw vrijwillige donatie is vrijblijvend maar niet onbelangrijk.

Natuurlijk maken we van unieke verbinding kosten om dit festival met u mogelijk te maken. Naast de standplaats, en de koppen thee, en het vuur, en massage olie, Toch rekenen we meestal geen vast bedrag per sessie of workshop.

U bent vrij om uw donatie te doen in een van onze potten.

Niets staat ons in de weg om toch de Unieke Verbinding aan te gaan.

- Miranda Geervliet / De Vier Elementen

Miranda GeervlietMiranda Geervliet van De Vier Elementen biedt u welzijn voor uw fysieke, mentale, emotionele en spirituele zijn, door middel van massages en healingen.

Op verschillende gebieden, met daarbij horende energie trillingen, mag ik mee resoneren om uw systeem te verlichten, zodat u een stap voorwaarts kunt zetten.

Verlichten van uw systeem kan en mag ik doen met o.a. massages, hotstone, kruidenstempel, klanken en klankschalen, aroma, voetreflex en ontspanning massage.

De healingen zijn gebaseerd op , sjamanisme, reiki, N.L.P., aura-chakra’s, energiebanen, meditatie en kernkwaliteiten.

Mijn sequitor/doel is dat u meer en meer uw zielenlicht mag en kan laten schijnen. 

Massage & Healingpraktijk De Vier Elementen

Kosten speciaal voor festival vanaf 20,00 

www.devierelementen.org

- Mouna Pegurier

20180518 132824 HDR 12Mouna Pegurier

Massage Praktijk Hands On Healing

http://www.hands-on-healing.nl

Een STOELMASSAGE is een kortdurende (25 minuten), overal uitvoerbare, zeer efficiënte behandeling voor uw rug, schouders, nek, hoofd en armen. Deze methode is begin jaren '80 in de VS ontwikkeld als middel tegen stress en heeft zijn wortels in de oude Chinese en Japanse geneeswijzen (Shiatsu).

Lees meer...

- Mura Tichelaar / Centrum Lumos

MuraTichelaar 300x200Centrum Lumos van Mura Tichelaar is gericht op bewustwording en heling.

Van kinds af aan ben ik al geïnteresseerd in Oost-Europa en Rusland. Toen ik in aanraking kwam met het Siberisch Sjamanisme was het voor mij thuiskomen. Als geïnitieerd Siberisch sjamanca neem ik je mee in de wereld van de spirits, elementen en de natuur. Ik ben het meest in m’n element als ik mag spelen met de elementen en jou je eigen verbinding met de spirits kan laten beleven.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat de sjamanistische kennis en kunde toepasbaar is in ons leven van alle dag: We kunnen wel mooie ceremonies bedenken, maar hoe blijf je staan in de hectiek van deze maatschappij met al z’n regels en beperkingen.

Wil je meer weten over wie ik ben en wat ik doe, kijk dan op www.centrumlumos.nl of voor vragen bel 0592-309091

Hartegroet Mura

Consulten:

Honingmassage:

In de natuur is altijd alles aanwezig wat wij nodig hebben. Sommige planten en dieren hebben een heel specifieke taak, anderen zijn multifunctioneel. Honing is er een met vele kanten. Het is voedzaam, helend (keelpijn), sussend/relaxend, zuiverend, enz.

Wat veel mensen niet weten is dat honing ook heel goed voor massage gebruikt kan worden. Het klinkt zoet, maar bij deze massage moet je meer denken in de richting van ‘scrubben’.

Door het inmasseren van de honing gaan de voedzame stoffen van de honing in de huid, en trekt de honing de fysieke en energetische vervuiling uit de huid.

Je rug is dé plek waar de meeste vervuiling blijft hangen; fysiek door talg, puistjes, rugpijn en energetisch door het zware gevoel bij stress, zorgen, zwaarmoedigheid.

Na een honingmassage voel je je dan ook helemaal schoon, leeg en ontspannen. Herboren!

Het is handig om een extra handdoek of lakentje mee te nemen, want die gaat plakken natuurlijk. Mocht je een honingmassage willen, schrijf je dan tijdig in. Ervaring leert dat m’n schema snel vol zit. En als je ziet wat het met anderen doet en gedaan heeft, dan wil je ook. Dat kan ik je garanderen :-) 

Kosten voor de massage zijn 20 euro. 

 

Siberisch Stenenorakel:

Het Siberisch Stenenorakel is een manier om informatie over heden, verleden en toekomst te verwerven uit de spiritwereld. Ook is het een manier om inzicht te krijgen in de spirituele ontwikkeling van de ziel. Zo kun je adviezen vragen om je voor te bereiden op de toekomst of ervaringen uit het verleden los te laten. Als je voorbereid bent op wat er gaat gebeuren en het waarom daarvan, dan is het gemakkelijker om er mee om te gaan. Zowel positieve als negatieve ervaringen kun je gebruiken om te groeien.

Doordat het stenenorakel al 1000-en jaren door sjamanen wordt gebruikt is het een zeer beproefd middel. In die jaren is de weg tussen de mens en de spiritwereld als het ware geplaveid, en komt de informatie snel en duidelijk “naar beneden”

D.m.v. het orakel kan ik je antwoord geven op vragen van allerlei aard. Meest gestelde vraag is bijvoorbeeld wel: ‘Hoe kom/ blijf ik in de stroom van het leven’. Ook kan ik via foto’s of voorwerpen van jezelf of een dierbare antwoord geven op je vragen.

Kosten voor een orakel/reading zijn 15 euro.

Mura verzorgt naast bovenstaande consulten ook een aantal workshops

 

- Nancy van den Oven

IMG 20180330 WA0022

Wat kan ik voor u betekenen ?

Door helderziende waarnemingen met behulp van de Lenormand kaarten, geef ik u liefdevolle inzichten in uw bestaan hier op aarde.

Ook wordt tijdens de kaartlegging de aura gereinigd waardoor u beter in balans komt. U zult een warme positieve energie ervaren.

Uw vragen zullen tijdens de reading beantwoord worden. U kunt bij mij terecht voor al uw vragen op spiritueel gebied en al uw levens-vragen.

Tevens kunt u bij mij terecht voor fotolezen, eventueel ook vanaf uw mobiele telefoon.

De consultprijs is 15 euro per 20 minuten.

Liefdevolle groetjes Nancy.

- Patricia Mutsaerts

Patriciaklein2

Patricia brengt u ... "Het Orakel van de Gouden Godin"

Ze is een levenskunstenaar vanuit verbondenheid met al wat is, samen met haar creativiteit brengt ze haar helende kwaliteit tot leven.

Vanuit de intieme orakeltent neemt ze je mee in een authentieke sfeer.

Kom met een vraag.

Het "Orakel van de Gouden Godin" is vooral bedoeld om inzicht te geven in het ‘hier en nu’.

Lees meer...

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden