Wedergeboorte: loslaten van het oude en het nieuwe omarmen

verblijven

Je bent van harte welkom op Landgoed AlGoed! We gaan er met elkaar een mooi weekend van maken, en om het voor iedereen leefbaar en gezellig te houden, zijn er een paar afspraken die we met elkaar maken. 

Geen officiële camping

Het landgoed is geen officiële camping, daardoor zijn de faciliteiten niet heel uitgebreid. Dat maakt dat het helaas niet mogelijk is bij je kampeerplek te koken. Om jezelf en de ander te voeden kun je gebruik maken van de festivalcatering, of bij een van de foodtrucks/stands op het cateringplein. Voor prijzen en aanbod kijk bij eten & drinken.

Hoe je ook voorziet in je maaltijden, duurzaamheid & zelfvoorziening staan hoog in ons vaandel. Dit betekent dat je voor je eigen bordje, beker en bestek moet zorgen. Ook bij de eetstands/foodtrucks & koffietent. Wij zorgen dat er een afwasstraat is, waar je jouw eetboedel weer klaar kunt maken voor de volgende ronde.

Eenvoudig maar functioneel

Alle aanwezige faciliteiten zijn eenvoudig, maar functioneel & gezellig. Er zijn douches en toiletten aanwezig en er is beperkt elektra voor kampeermiddelen beschikbaar. Ook is het aantal plaatsen voor campers & caravans beperkt. Dat kost logistiek best wat puzzelwerk, vandaar dat we je vragen aan te geven met welk kampeermiddel je komt.

Kamperen met tent doe je gezellig in het oude weiland, bij de moestuin en de kippenren. Aan de rand van de kampeerweide staat het zouthuisje met douches en toiletten.

Er zijn geen extra kosten voor verblijf met je kampeermiddel, behalve als je gebruik wilt maken van een stroom plek. Dan kost dit €15,= per kampeerplek.

 

Belangrijk om te weten

Algoed ligt in prachtig buitengebied, maar heeft wel buren ook al zijn die niet heel erg dichtbij of direct aan de overkant van de straat. Deze buren vragen ons rekening te houden met de hoeveelheid geluid die we produceren. Dit betreft met name drummen/trommelen. Omdat we niet zonder willen en kunnen zullen er drumcirkels zijn. Daarbuiten vragen we je je drum te koesteren, maar niet te spelen. Het geluid draagt ver. Maak je als genezer gebruik van een drum, neem dan even contact op met de organisatie.

Ook vragen we je na 22.00 op het buitenterrein rust in acht te nemen. Gezellig kletsen en wat drinken bij het kampvuur is natuurlijk geen probleem en een deuntje op een gitaar met een liedje ook niet, maar luid (mee)zingen en muziek maken vragen we je te laten. Dat kan wel binnen in de gebouwen. Zo kan iedereen lekker slapen.

Wellicht ten overvloede, maar toch even in het belang van de stroomvoorziening op het terrein: waterkokers zijn uit den boze! (toch gebruiken verraad zichzelf: de stoppen klappen er uit en het terrein zit (deels) zonder stroom). Open vuur op de kampeerweide is helaas ook niet toegestaan.

In het kort

  • Je tent opzetten mag in het oude weiland, bij de moestuin en de kippenren.
  • Er is beperkt plek voor caravans en campers; je krijgt een plek toegewezen. 
  • Wil je elektra gebruiken? Bestel dit dan extra als je je inschrijft.
  • Waterkokers zijn NIET toegestaan.
  • Je mag helaas niet zelf koken, maar er zijn verschillende catering-pakketten verkrijgbaar. 
  • Drums alleen gebruiken tijdens de drumcirkel. Na 22.00 uur alleen gezellig keuvelen, zo verstoren we de natuur het minste.