Consultaanbieders

Wil jij graag anderen jouw kennis overdragen? Consulten aanbieden en deel uitmaken van een prachtig festival? Nieuwe mensen ontmoeten en/of hen inzichten verschaffen? Dan is het Green Spirits Festival zeker iets voor jou als consultaanbieder!

Aanbod van consulten
Wij hebben, qua inhoud, een duidelijk beeld en visie bij het Green Spirits Festival en wat wij daar bij vinden aansluiten. Wij behouden ons het recht voor om consultaanbieders die wij als organisatie niet vinden passen bij het Green Spirits Festival te weigeren.

Duur van een consult
Dit laten we geheel bij de consultaanbieders, maar wees er wel duidelijk in zodat verwachting en realiteit bij elkaar in de buurt liggen. Graag ook de duur van een consult doorgeven i.v.m. publicatie in het programmaboekje. We er van uit dat je dagelijks meerdere consult mogelijkheden aanbiedt.

Kosten voor consulten
Probeer de kosten voor een consult redelijk betaalbaar te houden. Ons advies is maximaal € 15,-. De kosten willen we ook graag van tevoren weten en vermelden deze in het programmaboekje.

Naast je consulten ook spullen verkopen?
Overleg dit eerst met ons, want ook daar willen we graag verkoop die aansluit bij het festival.

Aankleding
Graag zien we dat ook jij jouw consultplek aankleedt in goene dan wel natuurtinten. Mooi passend bij ons festial.

Kosten voor Consult-aanbieders
De investering voor consultaanbieders is € 130,00 (excl. 21% BTW). Dit is inclusief 4 dagen deelnemen aan het festival naast het aanbieden van consulten en een plek voor je tent / caravan / camper. (Exclusief cateringpakket en elektriciteit.)

Elektriciteit
Campingstekker2Wil je elektriciteit in je tent / caravan / camper dan kan dat. Geef het even aan als je je inschrijft. Ook hoeveel Watt je nodig denkt te hebben. Koel- en verhittings-apparatuur bijvoorbeeld belasten het elektriciteits-netwerk namelijk nogal. Als we het weten kunnen we er rekening mee houden. De kosten voor elektriciteit zijn € 15,00 (excl. BTW) voor het hele festival.

Vergeet niet je blauwe campingstekker mee te nemen als je elektriciteit reserveert. Deze heb je absoluut nodig.

Eigen tent of tent / marktkraam huren
We gaan er van uit dat je zelf een tent / camper / caravan hebt - en meeneemt - van waaruit jij jouw consulten aanbiedt. Wil je een tent of marktkraam huren? Neem ook dan even contact met ons op.

De kosten voor het huren van een marktkraam (standaard 4 x 1 meter marktkraam) zijn € 65,- (excl. 21% BTW). De kosten voor het huren van een tent hangt een beetje af van wat je nodig hebt.

Kom jij ook?
Zijn we overeengekomen dat jij een goede bijdrage kunt leveren aan het festival? Dan sturen we je per email een factuur toe – welke jij zo spoedig mogelijk betaalt – en ga jij de inhoud van jouw consult verder uitwerken in de lijn die we afgesproken hebben.

Promotie en Publiciteit
Ons succes is jouw succes. Wij gaan er alles aan doen om alle tickets voor het Green Spirits Festival te verkopen. Het animo is goed, men lijkt het een interessant concept te vinden, maar zonder kaartverkoop kan dit festival niet bestaan. Dus help ons mee dit evenement te promoten.

Opbouwen
We bouwen op woensdag 9 augustus op om op donderdag 10 augustus op tijd te kunnen beginnen. Wees er dus op tijd bij. Vanaf 14.00 uur op 9 augustus ben je van harte welkom om ook jouw tent op te zetten en in te richten.

“Gathering”
Graag komen we op woensdagavond 9 augustus om 19.00 uur met alle medewerkers bijeen om kennis te maken en wat huishoudelijke zaken te bespreken.

Afbouwen
Afbouwen kan op zondag 13 augustus vanaf 18.00 uur, tenzij anders aangegeven.

Zegt het voort, zegt het voort!
Laat het Green Spirits Festival groeien & bloeien........

Inschrijven
Inschrijven voor dit festival doe je door onderstaand formuliertje in te vullen en te verzenden. We nemen snel contact op na ontvangst van je bericht.

Aanmelden Medewerkers


Vriendelijke groene groeten,
Igor & Charissa

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden