Workshopgevers

Wil jij graag workshops en/of lezingen geven en anderen jouw kennis overdragen? Deel uitmaken van een prachtig festival? Nieuwe mensen ontmoeten en/of hen inzichten verschaffen? Dan is het Oak & Owl Festival zeker iets voor jou!

Aanbod van workshops en/of lezingen
Wij hebben, qua inhoud, een duidelijk beeld en visie bij het festival en wat wij daarbij vinden aansluiten. Wij behouden ons het recht voor om workshop-gevers die wij als organisatie niet vinden passen bij het Oak & Owl Festival te weigeren.

Duur van workshops en lezingen
Workshops en lezingen duren allemaal rond de 2 ½ uur, maar korter mag uiteraard. Dit wel graag doorgeven voor in het programmaboekje!

Kosten voor workshops of lezingen
Er wordt voor workshops of lezingen door de deelnemers niet betaald. Wel kun je een bijdrage vragen voor tijdens een workshop gebruikte materialen. Hou eventuele materiaalkosten echter wel zo laag mogelijk. De materiaalkosten willen we graag van tevoren weten en wij vermelden deze – bij akkoord – ook in het programmaboekje.

Naast je workshop en/of lezing ook nog spullen verkopen?
Overleg dit eerst met ons, want we willen graag verkoop die aansluit bij het festival.

Aankleding
Graag zien we dat je je “eigen” workshoptent aankleed in groene dan wel andere natuurtinten. Uiteraard met brandveilige / geimpregneerde materialen. Mooi passend bij ons festival.

Kosten voor Workshopgevers
De investering voor workshopgevers is € 145,- (Incl. 21% Btw). Dit is inclusief 4 dagen deelnemen aan het festival naast het aanbieden van workshops en/of lezingen en plek voor het opzetten van een tentje / caravan / camper. (Exclusief cateringpakket en elektriciteit.)

We gaan er van uit dat je voor die prijs minimaal 1 workshop geeft. Voor elke extra workshop krijg je een korting van € 10,- op de prijs van € 145,-. Als je meer dan 4 workshops geeft kun je een medewerker ticket voor € 115.- aanschaffen.

Elektriciteit
Campingstekker2Wil je elektriciteit in je tent / caravan / camper dan kan dat. Geef het even aan als je je inschrijft. Ook hoeveel Watt je nodig denkt te hebben. Koel- en verhittings-apparatuur bijvoorbeeld belasten het elektriciteits-netwerk namelijk nogal. Als we het weten kunnen we er rekening mee houden. De kosten voor elektriciteit zijn € 15,00 (Incl. 9% Btw) voor het hele festival.

Vergeet niet je blauwe campingstekker mee te nemen als je elektriciteit reserveert. Deze heb je absoluut nodig.

Eigen tent of tent / marktkraam huren
Heb je zelf een tent om workshops in te geven, overleg dan even met ons. Wij huren zelf ook workshoptenten, maar de ruimte daar is beperkt en we staan open voor workshopgevers die eigen workshoptenten meenemen. De workshoptenten die wij ter beschikking stellen zijn, zoals het nu lijkt, per workshop ronde voor een andere workshop of lezing bedoeld.

Een aantal van onze workshoptenten heeft de beschikking over elektriciteit en/of een muziekinstallatie. Geef dus ook aan ons door of er elektriciteit moet zijn tijdens jouw workshop.

De kosten voor het huren van een marktkraam (standaard 4 x 1 meter marktkraam) zijn € 65,- (Incl. 21% Btw). De kosten voor het huren van een “eigen” workshoptent hangt een beetje af van wat je nodig hebt.

Promotie en Publiciteit
Ons succes is jouw succes. Wij gaan er alles aan doen om alle tickets voor het Green Spirits Festival te verkopen. Het animo is goed, men lijkt het een interessant concept te vinden, maar zonder kaartverkoop kan dit festival niet bestaan. Dus help ons mee dit evenement te promoten.

Kom jij ook?
Zijn we overeengekomen dat jij een goede bijdrage kunt leveren aan het festival? Dan sturen we je per email een factuur toe – welke jij zo spoedig mogelijk betaalt – en ga jij de inhoud van jouw workshop en/of lezing verder uitwerken in de lijn die we afgesproken hebben.

Opbouwen
We bouwen op woensdag 7 augustus op om op donderdag 8 augustus op tijd te kunnen beginnen. Wees er dus op tijd bij. Vanaf 12.00 uur ben je van harte welkom om ook jouw tent op te zetten en in te richten.

“Gathering”
Graag komen we op woensdagavond 7 augustus om 19.00 uur met alle medewerkers bijeen om kennis te maken en wat huishoudelijke zaken te bespreken.

Afbouwen
Afbouwen kan op zondag 11 augustus vanaf 18.00 uur, tenzij anders aangegeven.

Zegt het voort, zegt het voort!
Laat het Oak & Owl Festival groeien & bloeien........

Inschrijven
Inschrijven voor het Green Spirits Festival doe je door onderstaand formuliertje in te vullen en te verzenden. Beschrijf in je bericht je aanbod. We nemen snel contact met je op na ontvangst van je bericht.

Vriendelijke groene groeten,
Igor, Charissa & team

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden