Markt 2019

Catchers of Life

Dreamcatcher

Esther Baas maakt Dreamcatchers of schilden. Ze noemt ze de Catchers of Life. Deze worden gemaakt op de energie of intentie van iemand die er een besteld heeft met persoonlijke boodschap. Door de catcher op te hangen helpt hij mee aan je proces of brengt helderheid. 

De catchers in de kraam zijn op intentie of een energie gemaakt voor het geheel, net wat iemand aanspreekt. "Ik ga er van uit dat de catcher terecht komt waar hij hoort te zijn." De kristallen en mineralen worden zorgvuldig gekozen zo ook de materialen, kleuren en veren.

Elke catcher is uniek en wordt maar 1 keer gemaakt.

Merkaba

Samen met mijn man hebben we een Merkaba systeem ontwikkeld die de energie transformeert. De kleine versie is te koop in onze eigen gemaakte stand.

Met leer werken is ook een groot onderdeel van mijn collectie bijvoorbeeld sjamanentasjes, tasjes met kristallen, smudgeveren met leer, kistjes bekleed met leer gevuld met kristallen. Fotolijstjes met mooie veren en leer, armbandjes van leer en wat er verder in mij op komt. Sieraden maak ik ook graag zoals bijvoorbeeld oorbellen, hangers, kettingen enz enz.

Met andere woorden laat ik het volledig over aan mijn creatieve geest en werk ik op gevoel en met veel liefde. Zonder machines maar eerlijk handwerk. Alles is gemaakt met een spirituele inslag anders zou ik mezelf niet meer zijn.

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden