Selecteer een pagina

ERVAAR DE GROEI

Hoeders

Fijn dat je mee wilt helpen om de Green Spirits Camping tot een succes te maken! Vul het formulier, hier op de pagina, zo volledig mogelijk in. We nemen snel contact met je op!

Hoed(st)er worden?

Vanuit de visie en missie van Green Spirits neemt de Moeder Aarde Tempel, voorheen tent, een belangrijke plek in voor de energetische bedding van Green Spirits. Vanwege de belangrijke en centrale plek, die we haar toedelen, hebben we haar omgetoverd tot de Moeder Aarde Tempel. Een geborgen plek, waar je even bij jezelf kan komen. Je kan er mediteren, de dag starten, het grote geheel voelen en aanspreken en daaraan bijdragen (in stilte).

Moeder Aarde lijkt voor velen in deze wereld een vanzelfsprekendheid, terwijl zij de basis van ons bestaan is. Zij draagt ons, voedt ons, voorziet ons. Green Spirits wil juist helpen te verbinden met Moeder Aarde, als een groen en duurzaam festival. De kampeerbelevenis heeft hetzelfde uitgangspunt, vandaar dat de Moeder Aarde Tempel daar ook een centrale plek krijgt.

Wat houdt hoeden in?

Als hoed(st)er draag je mede zorg voor de borging in de Moeder Aarde Tempel. Door te helpen met de opbouw en aankleding, ‘tempeldienst’ te hebben tijdens de kampeerbeleving, etc. Alma is de zachte kracht achter de Moeder Aarde Tempel en de bijbehorende werkzaamheden.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met het Green Team; hieronder zie je per onderwerp wie je daarover kunt benaderen.