Igor Valster

8fb30b19 847d 4d5e b3ea c82fd2692942Ik ben Igor Valster, de initiator van het Oak & Owl Festival. Een droom die in 2015 voor de 1e keer gerealiseerd werd met de hulp & inzet van heel veel vrienden, waaronder ook mijn partner en mede-organisator: Charissa Schipper.

In 2014 heb ik tijdens een spiritueel festival gevoeld & gerealiseerd dat het voor mij tijd was om ook iets moois in de wereld te zetten. Omdat ik graag mag organiseren, ik een interesse heb in diverse spirituele stromingen (o.a. druïdisme & sjamanisme) en ik al jaren met het idee van een festival rondliep was het idee voor dit specifieke festival al snel geboren.

De eerste 3 edities waren zeer sfeervol en met hele fijne mooie mensen die samen het festival tot een succes gemaakt hebben. Het is een intiem, open, sfeervol, niet massaal festival, waarbij iedereen wel tijd lijkt te hebben voor een goed gesprek en oprecht contact. Alle bezoekers kunnen dit beamen.

We willen graag groeien en weten dat er maximaal 500 personen op het terrein mogen overnachten. Dat aantal willen we graag z.s.m. bereiken, om van daaruit de prachtige ruwe festival diamant nog verder op te poetsen.Ook dan zal het festival nog niet massaal en toch heel gezellig zijn.

Het organiseren van een festival is een uitdaging, een investering en een leerzaam pad om te bewandelen, maar ik doe het met liefde & gedrevenheid, want ik wil er elk jaar een mooi spiritueel feestje van maken voor iedereen.

Hopelijk mag ik ook jou persoonlijk begroeten op het festival in 2018?

Groene groeten,

Igor

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden