Kernteam

Teamleden ...

Floor Vlasblom

Vierkant kleinHallo allemaal,

Mijn naam is Floor Vlasblom. Dit jaar ben ik voor de tweede keer coördinator van het kinderprogramma op het Green Spirits Festival.

Dat betekent dat ik ervoor zorg dat er elke dag dingen te doen zijn voor kinderen van verschillende leeftijden; gezellige bijeenkomsten, creatieve workshops en spannende tochten.

De elementen (lucht, vuur, water en aarde) en de dieren die daarbij horen (bijvoorbeeld vogels, draken, vissen en beren) komen natuurlijk ook voorbij vliegen, rennen of zwemmen.

In het dagelijks leven ben ik filmdocent, mediawijsheiddocent (kijk eens op www.media-creatie.nl) en coördineer ik de educatieprogramma’s en het kinderprogramma van Filmtheater ’t Hoogt in Utrecht. En ik ben mede-eigenaar van de Kinderfilmacademie in Culemborg, waar we filmlessen aan kinderen geven.  

Ik heb er heel veel zin in om leuke dingen te gaan doen met en voor alle kinderen! 

Liefs, Floor

Laurens Ruiter

laurens ruiterIn het dagelijks leven werk ik veel met mensen, in de vorm van les geven aan studenten, onderwijs ontwerpen met collega's en in mijn hobby's bij het acteren en improviseren met vrienden.

Daarnaast heb ik in het verleden ook vaak in multidisciplinaire projectgroepen gewerkt, zo niet aangestuurd, voor mijn opleiding en stage's.

Bij Green Spirits Festival zie ik mijzelf graag werken samen met andere enthousiastelingen om een leuk evenement vaste vorm te geven en een mooie beleving op te helpen bouwen.

Ik kijk er naar uit dit de komende zomer te mogen doen.

Charissa Schipper

Charissa 1 1Hallo, ik ben Charissa, eigenaresse van kledingatelier De Godin in Jezelf.

Naast het ontwerpen, creëren en verkopen van kleding ben ik een creatieveling op vele vlakken. Ik houd me bezig met spiritualiteit, ben ik gecertificeerd vuurloop instructrice & pijlbreek instructrice, geef dansworkshops, beoefen vuurpoi (jongleren met vuur), leg tarot en DJ ik al meerdere jaren op Lorelei Vrouwenfestival.

Sinds 2015 organiseer is samen met mijn partner Igor Valster ook het Green Spirits festival.

Igor Valster

Beste bezoeker ...

Welkom! Laat ik mij even voorstellen.

Igor en Charissa 1Ik ben Igor Valster, de initiator van het Green Spirits Festival. Een droom die in 2015 voor de 1e keer gerealiseerd werd met de hulp & inzet van heel veel vrienden, waaronder ook mijn partner en mede-organisator: Charissa Schipper (hier samen met mij op de foto).

In 2014 heb ik tijdens een spiritueel festival gevoeld & gerealiseerd dat het voor mij tijd was om ook iets moois in de wereld te zetten. Omdat ik graag mag organiseren, ik een interesse heb ik diverse spirituele stromingen (zoals druïdisme & sjamanisme) en ik al jaren met het idee van een festival rondliep was het idee voor dit specifieke festival al snel geboren.

De 2015 editie was zeer sfeervol en met hele fijne mooie mensen die samen het festival tot een succes gemaakt hebben. Er hadden zeker meer bezoekers mogen zijn, maar het was hierdoor een intiem, open, sfeervol, niet massaal festival, waarbij iedereen wel tijd leek te hebben voor een goed gesprek en oprecht contact. Alle bezoekers kunnen dit beamen.

We willen graag groeien en weten dat er maximaal 500 personen op het terrein mogen overnachten. Dat aantal willen we graag z.s.m. bereiken, maar voor 2017 hebben we 333 deelnemers als doel. Ook dan zal het festival nog niet massaal en toch heel gezellig zijn.

Het organiseren van een festival is een uitdaging, een investering en een leerzaam pad om te bewandelen, maar ik doe het met liefde & gedrevenheid, want ik wil er elk jaar een mooi spiritueel feestje van maken voor iedereen.

Hopelijk mag ik jou ook persoonlijk begroeten op het festival in 2017?

Groene groeten,

Igor

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

 

 

 

Nieuwsbrief

Algemene voorwaarden