Catering

Koffie ... Thee ... Lunch & Diner. Verschillende cateraars voorzien de inwendige mens van tastbare voeding & geneugten. Er valt heel wat te kiezen tijdens het Green Spirits Festival.

Heb je een bordWe willen het milieu zo min mogelijk belasten. Dat houdt in dat we iedereen vragen zelf een bord, bestek, (soep)kom, mokje en theedoek mee te nemen. Wij zorgen bij de afwaspunten voor een afwasborstel en eco afwasmiddel. 

Natuurlijk doen we aan afvalscheiding en maken schoon met producten die minder slecht zijn voor de natuur.

Alle cateraars schenken aandacht aan gezond eten & drinken.

Bert's Mini-pizza's

Bert Groenewold PizzaBert Groenewold is er weer bij met zijn DIY mini-pizza-bakkerij! Je mag je mini-pizza helemaal zelf samenstellen en bakken in de mini-kleioventjes. Leuk - ook voor kinderen - om te doen en lekker! 

bert groenewold kleioventjes

Loth's Koffiemobiel

Loths Koffiemobiel fotoLothar Meinen van Loth’s Koffiemobiel verzorgt heerlijk eerlijke koffie met aandacht en een goed gesprek.

Neem hier even pauze voor een lekker verantwoord kopje koffie.

Fairtrade Koffie 1De Fair Trade koffie wordt geleverd door een plaatselijke koffiebrander en wordt gezet met Volvic Water.

Volvic Water water komt diep onder de vulkaan de Puy de Dome vandaan, van 90 meter diep. De Puy de Dome ligt in de Auvergne in midden Frankrijk. Dit water is door al die vulkaanlagen gezuiverd en verrijkt met mineralen.

Lothar schenkt ook fijne biologische thee. Natuurlijk met Volvic Water.

Oak & Owl Kitchen

100 krijtbord menu op houten achtergrond txtDe Oak & Owl Kitchen verzorgt dagelijks vers, lekker & gezond eten. 100% natuurlijk en zoveel mogelijk biologisch. Je kunt kiezen voor vlees / vis / gevogelte of voor vegetarische maaltijden. Een aantal gerechten zijn veganistisch en/ of glutenvrij.

Ook verzorgen we drankjes & snacks!

Oak & Owl Kitchen biedt diverse maaltijdpakketten aan. In beperkte mate zijn op het festival losse maaltijden te koop. Losse maaltijden zolang de voorraad strekt.

Graag wel even goed lezen bij het reserveren van een maaltijdpakket, er is nogal wat keuze namelijk!

 

Lees meer...

Tea Lounge & meer

Tea LoungeThee, thee, thee ... In alle mogelijke variaties & nog veel meer lekkers. Bij de Tea Lounge kunnen ze je er alles over vertellen.

"In de TeaLounge verwennen wij je graag met onze bijzondere theetjes en biologische bites maar ook met een heerlijke lunch of diner.

Wij serveren dit jaar ook weer pannenkoeken, eigen gemaakte biologische soep, pasta gerechten, vegetarische quiche en broodjes.”

 

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden