Catering

Onderstaande cateraars voorzien de inwendige mens van tastbare voeding & geneugten.

Bert's Mini-pizza's

Bert Groenewold PizzaBert Groenewold is er weer met zijn mini-pizza-bakkerij. Je mag je pizza helemaal zelf samenstellen en bakken in de kleioventjes.

bert groenewold kleioventjes

Loth's Koffiemobiel

Loths koffiemobielLoth’s Koffiemobiel verzorgt heerlijke koffie. Lothar Meinen maakt eerlijke koffie aan zijn koffiemobiel. Even pauze voor een lekker kopje koffie. Verantwoorde koffie, met producten die recht doen aan mens en milieu.

Een Fair-Trade product. De koffie wordt geleverd door een plaatselijke koffiebrander en wordt gezet met Volvic Water. Dit water komt diep onder de vulkaan de Puy de Dome vandaan, van 90 meter diep. De Puy de Dome ligt in de Auvergne in midden Frankrijk. Dit water is door al die vulkaanlagen gezuiverd en verrijkt met mineralen.

De thee die wordt aangeboden is biologisch en wordt uiteraard ook gezet met Volvic Water.

Oak & Owl Kitchen

100 krijtbord menu op houten achtergrond txtIn de Oak & Owl Kitchen bereiden we dagelijks vers lekker & gezond eten. 100% natuurlijke en zoveel mogelijk biologisch. Je kunt kiezen voor wel vlees / vis of voor vegetarische maaltijden.

De Oak & Owl Kitchen biedt diverse maaltijdpakketten aan. In beperkte mate zijn op het festival losse maaltijden te koop. Losse maaltijden zolang de voorraad strekt.

Graag wel even goed lezen bij de aanschaf van een maaltijdpakket, er is nogal wat keuze namelijk!

Dieetwensen kun je kenbaar maken tot 1 augustus 2017 door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 De Oak & Owl Kitchen gebruikt geen disposable servies of bestek. Neem dus je eigen bord, bestek, (soep)kom, mok & theedoek mee als je komt eten. Wij verzorgen afwasmiddel en afwasborstels.

Lees meer...

Tea Lounge

tea lounche chantalThee, thee en nog eens thee ... In alle mogelijke variaties. Chantal Greeve van de Tea Lounge kan je er alles over vertellen.

 “In de TeaLounge verwennen wij u graag met onze bijzondere theetjes en biologische bites maar ook met een heerlijke lunch of diner.

Wij serveren dit jaar naast de welbekende pannenkoeken ook eigen gemaakte biologische soep, pasta gerechten, vegetarische quiche en broodjes.”

 

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

 

 

 

Nieuwsbrief

Algemene voorwaarden