Wat en voor wie?

Flyer transparant extra 2

2017 was al weer de 3e editie van dit mooie “Groene” Spirituele Outdoor Festival.

We bedanken alle medewerkers en deelnemers voor hun inbreng en hun plezierige aanwezigheid in 2017!

Het Green Spirits Festival is een festival voor mensen met een interesse in druïdisme, wicca, hekserij, sjamanisme, paganisme en heidendom.

De basis van het festival is Natuurreligie & Natuurbeleving met een vleugje authentieke Europese Mystiek.

 

Green Spirits Thema in 2017

 “By Tooth, Claw, Feather, Fin & Bone”

Het Green Spirits Festival kent altijd 1 hoofdthema. In 2017 dus "By Tooth, Claw, Feather, Fin & Bone". Werken met je Kracht- of Totemdieren & je Spirit Guides.

Dit dagelijks gebaseerd op 1 van de 4 elementen.

Ervaren & Beleven

Wat kun je zoal verwachten om het thema te ervaren & te beleven?

Vuurloop, kinderprogramma, zweethut, spirituele workshops, muziek, verhalen, drumcirkels, Keltische mystiek, fijne mensen, dans, ontmoetingen, mooie markt en lekker eten & drinken.

Verder kent het festival 2 belangrijke subthema's:

Come2Gather

Kikkertje Come 2 Gather 2017Ons idee is om naast het hoofdthema de nadruk te leggen op het maken van contact met oude en nieuwe vrienden en bekenden.

Ook komen we allemaal samen om kennis, inzichten, mooie spulletjes en nieuwe ervaringen te vergaren.

Een dubbele betekenis dus!

 

 

Groen

Heb je een bordIn de Oak & Owl Kitchen bereiden we dagelijks vers, lekker & gezond eten. 100% natuurlijke en zoveel mogelijk biologisch. Je kunt kiezen voor vlees/vis of voor vegetarische maaltijden.

We willen het milieu zo min mogelijk belasten. Dat houdt in dat we iedereen vragen zelf een bord, bestek, (soep)kom, mokje en theedoek mee te nemen. Wij verzorgen bij de afwaspunten een afwasborstel en eco afwasmiddel. 

Natuurlijk doen we aan afvalscheiding en maken schoon met producten die minder slecht zijn voor de natuur.

Ook de andere cateraars schenken aandacht aan gezond eten & drinken. Er zijn zelfs diverse workshops ge-ent op dit thema.

Wil je ook een mooie grote glazen pot - beplakt, bewerkt of beschildert met iets leuks, gevuld met een bodempje zand - meenemen ter verlichting van het terrein? Wij zorgen voor theelichtjes. Zo maken we samen het festivalterrein nog mooier en geven we oud glaswerk een tweede leven.

Oak & Owl Events - Green Spirits Festival

De Eik en de Uil staan beide voor wijsheid en zijn het symbool van de organisatie die dit festival organiseert, te weten Oak & Owl Events. De drijvende krachten achter het festival zijn Igor Valster en Charissa Schipper. Zij worden ondersteund door een enthousiast team van mensen die allen zo hun eigen specialiteiten hebben.

Wij van het Oak & Owl: Green Spirits Festival vinden het belangrijk dat mensen oog hebben voor het moois om ons heen in de vorm van het groen, de natuur, de kunsten en onze medemens.

Daarnaast zijn wij allen “spirits” die leven, groeien, bloeien en behoefte hebben aan contact met elkaar en de natuur.

Laten we met bovenstaande gedachte in ons achterhoofd een prachtig festival maken voor iedereen.

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

 

 

 

Nieuwsbrief

Algemene voorwaarden