Wat en voor wie?

tickets 1De Ticketshop is nu nog gesloten.

De ticketshop voor het Oak & Owl Festival 2019 is nu nog gesloten. Zodra deze open gaat zullen we dat groots aankondigen op deze website en op Facebook.

 

Het Oak & Owl Festival is een spiritueel familie workshop festival voor jong en oud.

amazing trees 6 2

Dit alles voor, met en door spiritueel geïnteresseerden. Het festival om kennis te maken met diverse spirituele stromingen. Onder andere voor, door en met sjamanen, druïden, heksen, heidenen, helers en gewoon hele fijne mensen.

De basis van het festival is Natuurreligie & Natuurbeleving met een vleugje authentieke Europese Mystiek.

Van 08 t/m 11 augustus 2019 vind je het Oak & Owl Festival op Staatsbosbeheer Natuurcamping "De Banken" te Zeewolde. Volg de routebordjes of stel in: Dasselaarweg 45 te Zeewolde (Naast de RCN Camping) 

 

Oak & Owl thema

Het festival kent elk jaar 1 hoofdthema en dit jaar is dat:

"Ouroboros"

A journey into western wisdom with family & friends

Ouroboros symboliseert de cyclische aard van de natuur, het eeuwige terugkeren en de eenheid van alles. We vieren dit jaar, editie 2019, voor de 5e keer het Oak & Owl Festival en hebben de afgelopen jaren bij de voorbereidingen en tijdens de festivals ook van alles mogen ontdekken (in & buiten onszelf) en los mogen laten.

Een krachtig symbool als de ouroboros hoort voor ons ook bij Oak & Owl

Ouroboros Drawing Pic

Wat kun je zoal verwachten, ervaren & beleven?

Veel spirituele workshops, een vuurloop, kinderprogramma, tijd om te relaxen en mensen te ontmoeten, creatieve workshops, muziek, lekker eten & drinken, verhalen, kampvuur, drumcirkels, verbondenheid, dans, een mooie markt en zeer veel verschillende consult aanbieders.

Come2Gather

Naast het hoofdthema leggen we de nadruk op het maken van contact met oude en nieuwe vrienden en bekenden. Ook komen we allemaal samen om kennis, inzichten, mooie spulletjes en nieuwe ervaringen te vergaren. Een dubbele betekenis dus!

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden